in

VIDEO: Imagini cu Andreea Cristina Marin, balerina masacrată la Porto Potenza

Publicaţia “Il Resto del Carlino” a difuzat un video cu Andreea Cristina Marin, balerina româncă masacrată de trei tineri la Porto Potenza, pe 27 ianuarie.

În imaginile publicate pe site-ul cotidianului, o putem vedea pe tânără dansând, îmbrăcată într-un costum de dans oriental, roşu. Cea care o filmează pe Andreea este probabil o prietenă, tot româncă, a cărei voce se aude pe fundal, la un moment dat: “hai, dansează”.

Fata dansează lasciv mai întâi pe o melodie românească, apoi pe un hit internaţional, iar la urmă pe o manea al cărei refren este unul potrivit situaţiei în care se află: “Singură în lumea mare”.

Andreea Cristina Marin a fost găsită pe 27 ianuarie, masacrată, cu capul înfăşurat într-o pungă de plastic, pe litoralul localităţii Porto Potenza. Poliţia italiană a arestat patru italieni, consideraţi vinovaţi pentru uciderea tinerei de 22 de ani. Este vorba despre fostul iubit al româncei, Sandro Carelli, pensionar de 57 de ani, fiul său Valentino, de 22 de ani, Sandro Capparucci şi Silvio Giarmana’, ambii de 26 de ani.

Românca, despre care fostul iubit pensionar spune că era prostituată, lucra ca dansatoare într-un night club din localitate. “Era o fată de treabă, dacă dansa în club era de nevoie” a declarat Valentina, sora victimei.

Familia Andreei urmează să primească despăgubiri de circa 500.000 de euro de la cei patru italieni arestaţi pentru uciderea tinerei.

M.C.

Macerata/ Dansatoare de night club, găsită cu craniul zdrobit pe plajă

VIDEO/ Dansatoarea româncă masacrată pentru 1500 de euro de fostul iubit italian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rapperul Puya şi-a înmormântat fratele în secret

Alegeri 2012/ Patru candidate românce excluse de pe liste la Marsala