in

Gigolo arestat pentru uciderea unui bătrân italian: “Eram drogat”/ VIDEO

“Eram drogat când l-am ucis” Ion Valeriu Mitrache, românul de 31 de ani arestat la Luxemburg pe 6 mai pe baza unui mandat de arest preventiv european emis de Tribunalul din Latina, după şase luni şi jumătate de fugă, a recunoscut că l-a ucis pe Antonio Aversano la Sabaudia, anul trecut.

Mitrache a fost interogat în închisoarea din Latina. “Eu l-am ucis, în acea seară eram sub efectul substanţelor stupefiante”, a spus Mitrache.

Aversano, de 66 de ani, foarte cunoscut la Sabaudia unde cânta şi în corul parohial, a fost găsit mort în locuinţa sa pe 21 septembrie 2011, ucis cu 14 lovituri de cuţit şi parţial ars. Anchetele carabinierilor s-au concentrat imediat pe mediul gay.

Mitrache lucra ca salvamar la Sabaudia şi îşi rotunjea câştigurile prostituându-se. Odată încheiat sezonul, cu o seară înainte de a se întoarce în România, a acceptat o întâlnire cu pensionarul din Sabaudia. Odată intrat în vilă ar fi izbucnit o ceartă din cauza banilor ceruţi de tânăr şi refuzaţi de Aversano. “Eram sub efectul drogurilor – a spus asasinul – şi nu m-am controlat, am luat un cuţit şi l-am lovit”.

Citeşte şi:

Inginer de 84 de ani agresat sexual şi ucis la Genova, arestaţi doi fraţi români

VIDEO/ Peruan torturat şi ucis la Roma: arestaţi trei români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Interceptări audio cu Ioana Vişan în dosarul Rubygate, publicate de “La Repubblica”

Cristian Mungiu premiat la Cannes pentru cel mai bun scenariu şi cea mai bună interpretare feminină/ TRAILER