in

Cu farurile stinse în tractorul furat, accident mortal

Stefano Ferrario, de 43 de ani, a murit pe 3 iunie la Lonate Pozzolo (provincia Varese), după impactul scuterului său cu un tractor cu remorcă care circula cu farurile stinse. Şoferul tractorului, rezultat a fi fost furat la Oleggio (Novara), după accident a fugit fără a-i acorda primul ajutor victimei.

După câteva zile de anchete, poliţia a identificat persoana care se afla la volanul vehiculului agricol: Ionel Lefter, român de 19 ani, rezident la Cairate, arestat pentru omor din culpă agravat şi tăinuire.

Poliţiştii l-au arestat şi pe Gennaro Accarino, de 42 de ani, rezident la Fagnano Olona, cunoscut pentru apropierea sa de clanurile camorrei. În seara accidentului îşi „escorta” la bordul unei maşini Smart complicele de la volanul tractorului şi, după accident, i-a favorizat fuga îndepărtându-se împreună cu acesta cu maşina.

Victima, Stefano Ferrario (foto stânga), din Samarat, era un militant de frunte în mişcărilor pacifiste din Varese. Scria în PeaceReporter, Nigrizia şi Carta şi colabora şi cu PaxChristi. Temele cele mai dragi lui erau dezarmarea, reconversia industriilor belice, Palestina şi bătălia No Tav.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lena, aventură în lumea cuptorului

Danny Sergiu, campion la K1 în Anglia