in

Iulia Vântur s-a iubit cu celebrul bucătar Nicolai Tand

Amănunte picante din viaţa frumoasei vedete Iulia Vântur. Se pare că prezentatoarea tv ar fi avut o scurtă relaţie cu bucătarul Nicolai Tand, la rândul lui protagonist într-un show de televiziune.

Potrivit site-ului nefiltrat.ro, Nicolai și Iulia au avut o scurtă relație în urmă cu mai bine de 3 ani, în perioada în care blonda a fost despărțită de Marius Moga.

“Suntem doar amici, deocamdată nu este nimic serios între noi”, mărturisea la acea vreme Nicolai despre relația cu Iulia. Cei doi au fost surprinși, însă, de nenumărate ori împreună, extrem de apropiați și, de fiecare dată, păreau mai mult decât simpli amici.

Conform apropiaților, relația lor nu a rezistat din cauza faptului ca Nicolai nu era obișnuit cu presiunea mediatică la care a fost supus imediat după ce s-a aflat despre idila cu Iulia. Mai mult, acesta era implicat într-o relație cu modelul Monica Balaj, cu care are un copil. Imediat după aventura cu vedeta, bucatarul s-a întors la iubita lui cu care mai așteaptă un copil.

Nicolai Tand, vedeta show-ului Top Chef, este unul dintre acționarii unui club din București și proprietarul unui restarant din centrul Capitalei.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Plec în România, aici nu mai este de muncă”

Raffaele Bonanni: “Muncitorii din Sud, plătiţi ca românii”