in

Un farmacist român din Canosa a donat măști și dezinfectant pentru poliția locală: ”Un gest de solidaritate!”

Românii din Italia au demonstrat pe toată perioada pandemiei că pot fi generoși cu cei care au nevoie de ajutor sau pot fi recunoscători medicilor și autoritățilot italiene aflate în prima linie în combaterea coronavirusului. Ultimul gest, menționat și de presa locală italiană, vine de la Canosa di Puglia, o localitate din provincia Barletta-Andria-Trani, regiunea Apulia, Italia, cu o populație de 30.490 de locuitori.

”Măști și dezinfectanți pentru poliția locală din partea unui tânăr farmacist” este titlul apărut într-o publicație locală. ”Tânărul farmacist” este Romulus Apostescu, 41 ani, original di Săteni, jud. Dâmbovița, stabilit în Italia din anul 2003.

Contactat de redacția noastră, românul ne-a spus cu modestie: ”Am considerat acest gest ca unul de solidaritate față de forțele de ordine care sunt și ele în prima linie în lupta cu virusul. Așa poate vom reuși să le schimbăm italienilor ideea despre români”. ”Mândru că sunt român…”, a completat el.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-mai-multi-vindecati-decat-infectati-kurz-daca-vom-fi-disciplinati-in-saptamana-pastelui-vom-putea-sa-revenim-la-normalitate/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce se întâmplă cu cei 8 milioane de elevi din Italia: bacalaureat online și promovarea tuturor elevilor în anul şcolar următor

Badantă româncă, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, Lenuța Cucula s-a stins la spitalul din Udine