in

Italia, româncă de 44 de ani, ucisă în mașină cu patru focuri de armă, într-o parcare din Cuneo. Femeia a murit pe loc

Un cetățean italian în vârstă de 42 de ani a fost arestat în această după-amiază la Cuneo, Piemont, fiind învinuit de omor voluntar. Acesta a ucis cu 4 focuri de armă o româncă de 44 de ani, despre care polițiștii încă nu au aflat în ce relații era cu bărbatul.

Italianul, care pretinde că este militar staționat la o unitate din Pinerolo (dar datele sunt încă în curs de cercetare), a fost văzut când a tras câteva focuri de armă în timp ce se afla împreună cu victima în parcarea unui supermarket Auchan, la marginea orașului piemontez. Conform primelor informații, sumare, victima este un cetățean român de 44 de ani, cu domiciliul în Saluzzo, Cuneo. Femeia lucra într-un club local de noapte.

Trupul său a fost găsit la bordul unei mașini, un Fiat Panda 4×4, în parcarea din fața supermarketului, de-a lungul drumului statal către Mondovì. Era pe scaunul pasagerului.

Bărbatul ar fi împușcat-o cu 4 focuri de armă, cu un pistol cumpărat în Florența. Două gloanțe ar fi lovit pieptul, fiindu-i fatale. Cei doi tocmai sosiseră cu mașina împreună în parcarea din supermarket. Înainte de împușcături ar fi fost văzuți de o persoană că se certau.

Conform unei prime reconstrucții, un client din supermarket a dat alarma, după ce a observat cadavrul femeii în vârstă de 44 de ani în mașină.

Imediat după ce a împușcat-o pe româncă, bărbatul s-a predat poliției. Acum se află într-o stare de confuzie, au declarat autoritățile, fiind internat la spital datorită faptului că s-a rănit la o mână în timpul folosiții armei.

În parcarea din fața supermarketului, echipa mobilă a poliției din Cuneo a intervenit și a sigilat zona. La fața locului, de asemenea, s-au prezentat procurorul Alberto Braghin și medicul legist. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/bestia-din-linz-un-roman-a-violat-o-fetita-de-2-ani-si-8-luni-condamnat-in-austria-refuza-sa-fie-tranferat-in-romania/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Asti, muncitor român de 31 de ani, moare strivit de tractor

A vrut să facă un ban în timpul pandemiei, dar a provocat un dezastru. Un frizer a infectat cu coronavirus 40 de clienți