in

Controlează online dacă e gata paşaportul

Portalul Consulatului General al României din Torino are o nouă rubrica: motorul de căutare pentru paşapoartele primte la secţia consulară. În acest fel cetăţenii români care au depus cerere pentru eliberarea unui paşaport simplu sau CRDS (cetăţean român cu domiciliul în străinătate), pot controla on line dacă propriul paşaport este sau nu disponibil pentru a fi ridicat de la sediul Consulatului General al României din Torino.

Motorul de căutare se află poziţionat în colţul de sus din dreapta al primei pagini. Cetăţeanul interesat trebuie doar sa introducă codul numeric personal al titularului paşaportului, urmat de prima litera a numelui de familie. Exemplu: 1541210345611P în cazul unei persoane care posedă CNP -ul 1541210345611 şi se numeşte Popescu. Sistemul va comunica imediat dacă respectivul paşaport este sau nu disponibil pentru a fi ridicat de la Consulat.

Lista serviciilor consulare furnizează toate informaţiile necesare în legătură cu documentele necesare şi cu taxele consulare stabilite în baza Legii nr. 198/2008 cu modificările şi completările ulterioare.

Reamintim că timpul de aşteptare de la depunerea cererii pentru paşaport şi sosirea acestuia din România este de circa 45-60 zile lucrătoare.

Sursă: Primăria Torino

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 2.5]

David Cameron: „Doar imigranţii care muncesc vor fi primiţi în UK”

Aeroportul Otopeni, sat fără câini