in

A murit Diego Armando Maradona, avea 60 de ani. „Stop cardio-respirator”

Diego Armando Maradona a murit. Știrea șocantă a fost publicată de ziarele argentiniene. Maradona avea 60 de ani, era în casa sa din Tigre după ce fusese externat în urmă cu 10 zile după o intervenție chirurgicală pe creier.

Maradona ar fi avut un atac cardiorespirator. Se simțise rău vineri, 30 octombrie. I-a fost găsit un cheag de sânge pe creier. Fusese internat la o clinică din La Plata.

El a fost apoi transferat la clinica Olivos din Buenos Aires și a suferit o operație delicată pe creier marți, 3 noiembrie.

Părea că a depășit cel mai dificil moment și fusese externat pentru a doua fază a recuperării, care urma să fie petrecută într-o casă privată din zona Nordelta, un centru rezidențial de la periferia capitalei Argentinei.

Alegerea a fost făcută de comun acord între personalul medical și anturajul intim al lui Maradona (fiicele, surorile și fosta iubită Veronica Ojeda). Au survenit complicații și Maradona a murit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
copii părinţi străinătate

Aproape 80.000 de copii au părinţii plecaţi în străinătate. Recordul este deţinut de judeţul Suceava

Italia, un român de 25 de ani, coșmarul unui bătrân italian: condamnat de două ori pentru infracțiuni comise împotriva pensionarului