in

Alba-neagra cu Diaspora: 380 de milioane de euro fluturați prin fața românilor din străinătate

Milioane pentru diaspora. «Există foarte mulți români care sunt în străinătate și doresc să se întoarcă în țară cu ocazia programului “Start-up Nation”» Declarația aparține lui Ilan Laufer, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Laufer a declarat joi, la Târgu-Jiu, că valoarea fondurilor din acest program pentru anul acesta este de 380 de milioane de euro și că vor fi create circa 17.000 de locuri de muncă anual.

“Scopul programului este să finanțeze 10.000 de noi societăți anual. El va fi derulat pentru o perioadă de patru ani de zile. (…) Valoarea grantului este de 200.000 de lei, este suma maximă care poate fi accesată, sunt fonduri nerambursabile. Există foarte mulți români care sunt în străinătate și doresc să se întoarcă în țară cu ocazia programului ‘Start-up Nation’ și sunt foarte mulți tineri din țară și mă bucur foarte mult și sper cât mai mulți dintre dumneavoastră să aplicați, că 10.000 de finanțări sunt multe”, a precizat Ilan Laufer.

Harry Ilan Laufer, cunoscut pentru ca a intermediat aducerea H&M in Romania, a fost numit pe 18 ianuarie, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu, ca secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Omul de afaceri este un susținător declarat al PSD, el a aparut în clipurile electorale ale partidului.

Ilan Laufer are apariții dese în presa mondenă, a apărut și dezbrăcat pe coperta unei reviste dedicată barbaților.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Perugia, adolescent român de 17 ani, mort în timp ce practica jogging

Se încing grătarele: românii consumă 25.000 de tone de mici anual