in

Ambasadoarea Gabriela Dancău din Spania, amestecată fără voia ei într-un miting electoral: ”Nu ne asociem în niciun fel cu astfel de manifestări”

Printr-un mesaj trimis la redacție, ambasadoarea României în Spania, Gabriela Dancău, dorește să atragă atenția asupra faptului că nu dorește sub nicio formă să fie menționată la întâlnirile electorale care vor avea loc pe teritoriul Spaniei. Ambasadoarea Dancău ne-a declarat că întâlnirile electorale nu sunt sub nicio formă obiectul activității sale ca diplomat și nici a funcționarilor misiunilor diplomatice și că e regretabil gestul organizatorilor de a transmite din partea dumneaei un mesaj inventat.

Incidentul s-a petrecut pe data de 2 octombrie, la Tarragona, o localitate din Spania, la una din întâlnirile PMP, când la sfârșitul discursurilor politicienilor s-a transmis fără acordul ei sau a vreunui funcționar, un așa-zis mesaj. ”Referitor la evenimentul de la Taragona, menţionez că atât eu, în calitate de ambasador, cât şi membrii ambasadei României la Madrid nu ne asociem în niciun fel cu astfel de manifestări cu caracter electoral.”, ne-a transmis ambasadoarea.

Duminică, 2 octombrie, în localitatea Tarragona din Spania a fost organizată o întâlnire electorală care avea menirea de a face cunoscută persoana din comunitate care a intrat în cursa pentru obținerea unui loc de candidat pe lista PMP. La sfârșitul discursurilor, unul dintre organizatori a transmis un așa-zis mesaj care venea din partea ambasadoarei Gabriela Dancău: ”În încheiere vreau să vă transmit salutările și urările de petrecere frumoasă ale doamnei ambasador Gabriela Dancău, ambasadoarea României la Madrid.”

Andi Rădiu
[email protected]

Eugen Tomac și Robert Turcescu, prezenți la evenimentul electoral de la Tarragona


Citește și:

Traseism cu gloata în diaspora, PMP înghite pe nemestecate organizații fantomă și lideri contorsioniști

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România îndemnată de Consiliul European să își intensifice eforturile de prevenire a traficului de copii

La Repubblica, elogii la adresa Consulului de la Bologna, Eugen Șerbănescu: ”Își aduce România sa pe scenă”