in

Cozi mari la vămile dintre Ungaria și Austria. Vizate în special microbuzele care ar putea transporta imigranți ilegali

Cozi  imense, de peste trei ore, la vămile din vestul Ungariei, cu timpi de aşteptare mai mari chiar şi decât la vămile de la ieşirea din România. De o săptămâna a intrat în vigoare o măsură impusă de Uniunea Europeană, prin care sunt înăsprite controalele la toate punctele de frontieră.

Controlul suplimentar vine că urmare a valului uriaş de migranţi care se îndreaptă spre vestul Europei.

Dacă ieri, la vămile din vestul României, timpii de aşteptare ajungeau să depăşească două ore, documentele fiind verificate de două ori, şi de poliţiştii români şi de vecini, la punctul de trecere a frontierei Nickelsdorf, dintre Ungaria şi Austria, circulaţia era îngreunată datorită controalelor suplimentare. Cozi de zeci de kilometri, pe ultimii kilometri fiind întârzieri de peste 150 de minute.

Vizate în special microbuzele sau autovehiculele mari, în care ar putea fi transportați ilegal refugiaţi.

Aplicaţia cu traficul din vămile la ieşire din România a înregistrat ieri întârzieri de peste 120 de minute. Astăzi dimineată însă, aplicația raporta timpi de așteptare de maxim 10 minute.

”Personalul a fost suplimentat în toate punctele de frontieră. Pentru că la Nădlac II se aşteaptă mult, le recomandăm şoferilor să se îndrepte spre Nădlac I, Turnu şi Vărșand, unde nu este la fel de aglomerat”, a spus Mihaela Leș, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Parohie românească inaugurată lângă Verona. Primarul Giampaolo Provoli: «Aceeași suferință ne unește pe toți»

Invazia romilor la Roma. Comasați în 18 tabere, condiția de viață a minorilor este dramatică