in

Diana Iovanovici-Șoșoacă, senatoare AUR: „Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul…” VIDEO

Diana Șoșoacă este noul senator al partidului AUR de Iași.

Datorită scorului mare pe care l-a obținut partidul AUR la primele alegeri parlamentare la care a participat formațiunea înființată în anul 2019, Diana Iovanovici-Șoșoacă a prins un loc de senator din partea circumscripției Iași.

Aceasta este de profesie avocat şi s-a făcut remarcata prin acţiunile controversate de protest în timpul pandemiei.

S-a afirmat pe rețelele de socializare prin aparițiile sale în clipuri video în care a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

La Iași, s-a făcut remarcată printr-un amplus discurs legat de pelerinajul de la Sfânta Parascheva, fiind celebră pentru întrebarea „Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva?”.

Diana Șoșoacă s-a remarcat la Constanța cu prilejul unui alt scandal similar, declanșat de combinația dintre restricțiile impuse de pandemia COVID-19 și sărbătoarea religioasă ocazionată de pelerinajul la peştera Sf. Apostol Andrei.

Cu această ocazie, IPS Teodosie, Arhiespiscopul Tomisului a dat în judecată autoritățile din Constanța pentru a ridica restricțiile. Avocatul Diana Ivanovici-Șoșoacă a fost cea care l-a reprezentat în instanță. Demersurile legale n-au avut succes, după ce Tribunalul Constanța a decis ca la pelerinaj să participe doar localnicii.

Avocata de la Iași își propune ca printre primele acțiuni pe care să le facă să fie suspendarea lui Klaus Iohannis, potrivit Libertatea.

„Mai avem suspendarea domnului președinte Klaus Iohannis și alegeri pentru președinte. Acesta nu e președintele meu, al nostru!”, a spus Șoșoacă, în seara alegerilor. „Nici nu vă închipuiți câți de la guverne și din partide doresc să-l anihilăm pe Iohannis. Nu vă închipuiți câți nu-l mai vor la guvernare! În primul rând, poporul român nu-l mai dorește la guvernare. Să știți că foarte mulți din aceste partide, cărora le e frică, mi-au zis «de-abia aștept să intri în Parlament, să vin și eu să pot să spun ce am de spus»”, a declarat avocata Șoșoacă, potrivit Libertatea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, un votant din trei a pus ștampila pe AUR, două partide au procente apropiate, altele sub 5%

La Roma, PNL a câștigat alegerile, la doar 14 voturi distanță de surpriza alegerilor, Alianța pentru Unirea Românilor – AUR