in

”Diaspora” se pregătește să vină pe 1 Decembrie la Alba Iulia: ”Această întâlnire nu este un protest”

Mai mulți români din diaspora se organizează ca pe 1 Decembrie să se întoarcă în țară pentru a sărbători Centenarul. Grupurile virtuale Diaspora Europeana, Vocea Diasporei, Radio Măgura și Generatia „Feisbuc” Diaspora Românească s-au organizat pe Facebook pentru a promova evenimentul.

Astfel, conform informațiilor care apar la evenimentul ”Uniți în cuget și-n simțiri”, aceștia urmează sa se întâlneasca pe 1 Decembrie, la ora 10:00, în Piața Cetății din Alba Iulia.

Până la ora publicării acestui material s-au înscris 47 de persoane.


”Venim Acasă pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri!

Mișcarea Diasporei Unite și grupurile adiacente organizează o întâlnire, la Alba Iulia, pe 1 decembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. 
Facem apel, pe această cale, către toate organizațiile care vor să participe la întâlnire, să ni se alăture.
Vor porni către România coloane organizate din: Marea Britanie, Spania, Italia, Belgia, Suedia, Luxemburg, Danemarca, Austria, Germania care au drept punct de convergență benzinăria MOL de la Szolnok, pe E60, vineri, 30 noiembrie, ora 17:00. 
La ora 20:00 se intră în România prin vama Borș, urmând ca, în dimineața zilei de 1 decembrie, să fim cu toții prezenți la Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, unde ne vom întâlni cu frații noștri din România și Basarabia.

Menționăm faptul că ne întâlnim strict pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri – această întâlnire nu este un protest.”


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italian prins la vama Borș cu o mașină furată, autoturismul era căutat de autoritățile din Italia

Un nou miting al diasporei, o nouă mega-manipulare. Inpolitics: ”Manevra serviciilor”