in

Dorel de România, scăpat ca prin minune dintr-o tragedie: filmat pe o autostradă cum dădea cu spatele cu un camion de mare tonaj

Polițiștii elvețieni au rămas muți după ce au văzut imaginile filmate de un alt șofer care se afla în cafeneaua unei benzinării de pe autostrada A1. Deoarece a ratat ieșirea spre un centru service situat în dreptul orașului Kolliken, șoferul ”profesionist” a decis să meargă cu spatele în timp ce pe lângă el treceau în viteză mai multe mașini și camioane de mare tonaj. Doar o minune a făcut ca românul să nu provoace o tragedie.

Potrivit jurnaliștilor elvețieni de la Tele M1, românul are permis de conducere profesionist doar de o lună de zile și se afla în Elveția pentru prima dată. Întrebat cum de a decis să facă o asemenea manevră, bărbatul și-a motivat gestul prin faptul că a văzut în parcare mai multe camioane cu plăcuțe de înmatriculare românești și dorea să vorbească cu cineva deoarece el nu cunoaște nicio limbă străină. El și-a cerut scuze jurnaliștilor care l-au intervievat.

Un purtător de cuvânt al poliției din cantonul elvețian Argovia a declarat că șoferul român riscă să îi fie suspendat permisul de conducere și să îi fie retrasă licența de transport.

sursa: stiridiaspora.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Imagini de groază: român bătut cu ranga în centrul orașului Luton. APELUL POLIȚIEI!

Românce sclave în Sicilia, The Guardian: „Nu s-a schimbat nimic”. « Nu suntem tratați ca oameni în aceste locuri, suntem tratați ca niște animale.»