in

Drapelul național, batjocorit în fața Consulatului General din Barcelona

Mălin Bot a adunat câțiva protestatari lângă Consulatul general al României la Barcelona, care i-au cerut consulului Mihai Pleșa să semneze inițiativa USR,  ”Fără penali în functii publice”. Tacticile de provocare ale lui Mălin Bot nu au funcționat și în cazul consulului, care a ieșit din sediul Consulatului și a dialogat cu grupul de protestatari, scrie gazetadespania.es.

Cu decență, Mihai Pleșa a refuzat să semneze inițiativa USR, ”Fără penali în funcții publice”, spunând că domnia sa este un reprezentant al Guvernului. Mai mult, consulul i-a avertizat că participă la un miting neautorizat, motiv pentru care, dacă cineva face o sesizare, ar putea veni poliția.

Nimic anormal până aici. Scandalos este însă faptul că cei câțiva protestatari au mers prea departe, afișând mai multe pancarte cu tricolorul românesc, pe care scria ”MU*E PSD”. Probabil că încă nu au aflat că ofensa adusă însemnelor naţionale se pedepseşte cu închisoare de la 1 an la 3 ani.

De altfel, poze care aduc în primul rând ofensă drapelului național au fost postate pe facebook, preluate apoi de mii de alți utilizatori și pagini ale românilor din străinătate.

Mai jos aveți întreaga discuție dintre protestatari și consulul Mihai Pleșa, postată chiar de Mălin Bot:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă arestată la Bologna, i-a sustras ceasul de aur al unui bătrân

Crimă în tabăra de la Napoli, ucigașii arestați în România