in

Florin Călinescu avertizează diaspora: ”Finanțele pregătesc biruri speciale pentru voi”

Actorul Florin Călinescu avertizează românii din diaspora cu privire la taxele pe care vor trebui să le plătească. Vina ar fi a lui Liviu Dragnea, alintat „Livulică”:

”Anul acesta la «Românii au talent» am văzut foarte mulți conaționali care trăiesc afară. Unii sunt chiar născuți acolo. Părinții îi învață românește. Au plecat, probabil, pentru o viață pe care nu o regăsesc aici.

Finanțele pregătesc biruri speciale pentru ei. Ai plecat, îți luăm cașcavalu’! Pentru guvernanți, libertatea de circulație, de reședință, dreptul la muncă, garantate de UE, sunt povești. În loc să creezi condiții pentru ca să îți păstrezi cetățenii acasă, îi arzi la buzunare.

De ce? Pentru că nu sunt bani pentru toate tromboanele tale, Livulică…. Azi, mâine, aud: sunt comandantul aeronavei România, Livulică, legați-vă centurile, ne prăbușim!”, a scris actorul Florin Călinescu pe contul personal de Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Copil român de 5 ani, mort după ce a căzut într-un puț adânc de cinci metri, la Corinaldo, Ancona

Semnături de la românii din diaspora pentru construirea autostrăzii A8: ”Solicităm să se demareze procedurile în cel mai scurt timp!”