in

Forumul Românilor de Pretutindeni

În perioada 14 – 17 decembrie, a fost organizată la Bucureşti a doua ediţie a Forumului Românilor de Pretutindeni. La Forumul organizat de Departamentul Românilor de Pretutindeni au participat circa 150 de reprezentanţi ai asociaţiilor din străinătate.

La deschidere, alături de şeful DRP, Natalia Intotero, au fost prezenţi Titus Corlăţean, ministrul Afacerilor Externe, Ecaterina Andro nes – cu, ministrul Educaţiei, Luminiţa Odobescu, consilier de stat în Guvern, Victor Opaschi, secretar de stat în Ministerul Culturii, Denisa Pătraşcu, secretar de stat în Ministerul Muncii, Georgian Pop, secretar al Camerei Deputaţilor, George Grigoriţă, consilier al Patriarhiei Române, Eugen Cojocariu, secretar general al Radio România Internaţional, academician Dan Berindei, vicepreşedinte al Academiei Române şi academician Alexandru Bogdan.

Natalia Intotero, a salutat prezenţa numeroasă a asociaţiilor româneşti din diaspora la Forum, mulţumindu-le acestora pentru interesul manifestat faţă de păstrarea şi promovarea identităţii culturale, lingvistice şi religioase româneşti.

În acest an, Forumul Românilor de Pretutindeni a inclus şi o sesiune de formare în managementul proiectelor, cu accent deosebit pe procedurile specifice proiectelor finanţate de către DRP.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Victor Ponta şi-a prezentat guvernul: 26 de posturi de ministru şi 3 vicepremieri

Un semn bun