in

Gubbio, teroare în autocar, accident cu trei morți și zeci de răniți

Accident la porțile localității Gubbio, trei morți, 19 răniți ușor în autocar. Bilanțul accidentului rutier petrecut pe 19 septembrie seara între Gubbio și Umbertide, în localitatea Mocaiana di Gubbio, provincia Arezzo, este deosebit de grav.

Au murit pe loc cei doi șoferi ai autovehiculelor implicate, un italian de 49 de ani și un român de 33, iar a doua zi a murit și soția românului, de 30 de ani, la spitalul din Perugia, unde fusese internată la reanimare.

Dintre cei 50 de pasageri ai autocarului care se întorceau dintr-o excursie la mare, 19 au fost răniți ușor.

Un autocar, ce aducea un grup de turiști din Castiglion Fiorentino de la mare, s-a ciocnit cu un autoturism cu numere bulgărești la bordul căruia se aflau doi soți români. În timpul impactului au murit șoferul autocarului și cel al autoturismului, apoi a murit și soția șoferului mașinii mici.

S-a întâmplat în jurul orei 20, lângă Gubbio, pe drumul statal 219 din Pian D’Assino. La volanul autocarului se afla Walter Riponi: 49 de ani, din Monterchi, căsătorit, două fiice. Șofer experimentat, conducea autocarul de la Meoni, o firmă de transporturi din Sansepolcro. La volanul autoturismului se afla Petre Grancea, de 33 de ani, care circula împreună cu soția, Veta Căldărar, de 30 de ani. Ambii erau rezidenți la Roma.

Autoturismul – potrivit reconstituirilor – ar fi efectuat o dublă depășire fără a reuși să reintre pe banda sa. A avut loc o ciconire teribilă. Riponi, de la volanul autocarului, a încercat să evite mașina însă a fost imposibil. Autocarul a intrat în gardul de protecție și a rămas suspendat deasupra prăpastiei.

Scene de teroare, urlete printre pasageri. Circa 15 pasageri au primit ajutor, au primit îngrijiri sau au fost conduși la spitalele din Branca, Umbertide și Città di Castello. O noapte de coșmar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Procurorii DNA la Roma, acuzații de corupție ÎN CURTEA AMBASADEI: soții BIȚICĂ ar fi luat mită 13.300 de euro

«Mi-ar fi greu să mă acomodez în România, aproape nimeni nu îți spune „bună ziua, mulțumesc, vă rog!”»