in

INCREDIBIL: Amendă de peste O SUTĂ DE MII de euro pentru André Rieu pentru că a folosit copii români în concerte

Casa de producție a muzicianului olandez a contestat marți, 24 octombrie, în fața magistraților Tribunalului Roermond  amenda de peste o sută de mii de euro aplicată de Inspecția olandeză a muncii pe motiv că ar fi pus copii minori să muncească.

André Rieu s-a trezit amendat pentru prestația cântăreților de nai minori la 7 concerte ținute în vara lui 2015 la Maastricht, scrie presa franceză. Judecătorii au considerat că cei 12 tineri muzicieni de la compania muzicală a virtuosului artist român Gheorghe Zamfir au cântat până la miezul nopții, ori minorii nu au voie să muncească, în acest caz să cânte, decât până la ora 23.

În prima instanță André Rieu  a primit o amendă mai mare de 233 de mii de euro, care apoi a fost redusă la jumătate.

André Rieu  a contestat amenda și susține că Gheorghe Zamfir este vinovat de această situație, întrucât artistul român ar fi responsabil de prestațiile micilor artiști.

Gheorghe Zamfir l-a acompaniat pe celebrul artist olandez în concertele programate în Maastricht, Olanda în 2015. Zamfir a plecat atunci însoţit de taraful său, dar şi de circa 30 de români, dansatori din Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania şi de micii interpreţi la nai pe care publicul român i-a putut admira concertele ce au avut loc în Piaţa Constituţiei.

sursa: stiridiaspora.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A vrut să-şi facă mândră mama aflată în străinătate: ”Sunt exemplul viu că se poate face performanţă şi fără meditaţii“

Chivasso, doi ciobani români, executați în stil mafiot, uciși cu mai multe lovituri de cuțit