in ,

Întâlnire de informare a cetățenilor români din Regatul Unit în contextul ieșirii UK din UE

Work Rights Centre (WoRC) și Rețeaua Profesioniștilor Români din Străinătate (RPRS) vă invită la întâlnirea „Informează-te: drepturile tale în contextul ieșirii UK din Uniunea Europeană”.

Evenimentul este gratuit și va avea loc în data de 30 iulie 2016, ora 11.00, la Wembley Library (Londra) din clădirea Brent Civic Centre, Engineers Way, Wembley HA9 0F.

În cadrul întâlnirii vor fi abordate teme de actualitate, legate de drepturile românilor în contextul rezultatului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeana. Specialiștii vor discuta despre rezidență, modalitățile de valorificare a diplomelor de studii în UK, siguranța slujbei, discriminarea la locul de muncă și scenariile care afectează dreptul de muncă și rezidența în Marea Britanie. Întâlnirea va fi interactivă și sunt invitați să participe cetățenii români din Londra și împrejurimi. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului de pe Facebook.

WoRC – Work Rights Centre este o organizație non-profit care oferă asistență gratuită pentru probleme legate de muncă. Website: www.workrightscentre.org / Facebook: @workrightscentre / Email: [email protected]

RPRS – Rețeaua Profesioniștilor Români din Străinătate este prima platformă gratuită de informare destinată comunităților românești din străinătate. Website: www.rprs.ro / Facebook: @RPRS.RO / Email : [email protected]

Vă rugăm să confirmați participarea la adresa de email [email protected].

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se modifică legea votului prin corespondență, în luna august dezbatere publică

Orchestra Națională din România a impresionat publicul italian la Milano: ”Am fost răpiți de talentul tinerilor artişti”