Menu
in

Italia/ Oferte de muncă pentru români, se caută menajere, asistente şi şoferi/ VEZI LISTA

Italia a ocupat locul 4 la începutul lunii noiembrie în topul ţărilor cu cele mai multe oferte de angajare adresate românilor, după Marea Britanie, SUA şi Germania, conform unei statistici realizate de site-ul Tjobs.ro, citat de Realitatea.net.

LISTA JOBURI ITALIA

Dintre toate CV-urile trimise de români în luna octombrie, aproape 9% au vizat locuri de muncă din Italia, această destinaţie fiind depăşită doar de Marea Britanie (27%) şi Germania (11%).

Curățenie, întreținere / menajși îngrijire bătrâni (51 de poziții vacante): Sunt preferate femeile care au deja experiență în îngrijirea de bătrâni sau copii. Salariul lunar variază între 800 – 900 euro. Nu există cheltuieli de masă sau cazare, acestea fiind asigurate de familia sau instituţia pentru care se lucrează.

Hoteluri / turism(53 de poziții vacante): Există oportunități atât pentru tineri (studenți), cât și pentru persoane cu vârsta de peste 30 de ani. Salariile sunt cuprinse între 600 – 900 euro / lună, iar masa și cazarea sunt asigurate de angajator.

Entertainment: 80 de poziții sunt vacante pentru animatori turistici, în complexe hoteliere de 4 și 5 stele. Oferta se adresează în special tinerilor dornici să lucreze sezonier în perioada estivală următoare. Salariile sunt sub 600 euro pe lună, însă masa, cazarea, transportul dus – întors și asigurarea medicală sunt plătite de angajator;

Inginerie(20 de poziții vacante): Se caută urgent sudori MIG/MAG și TIG/WIG pentru companii industriale (rafinării și subcontractori ai acestora). Salariul orar este 9 – 11 euro/lună. Se impune o experiență de minimum 3 ani în domeniu.

Personal medical și sanitar(120 de poziții vacante): În această perioadă se caută infirmiere / asistente medicale cu diverse specializări medicale. Salariile lunare încep de la minimum 1.200 euro și pot ajunge până la 2.500 euro. Uneori, masa, cazarea și asigurarea medicală sunt plătite de angajator.

Construcții / amenajări(50 de poziții vacante).

Între condiţiile generale impuse de agenţiile de recrutare se numără cunoașterea limbii italiene la un nivel conversațional bun (engleza este un plus), experiența în domeniu (mai ales în cazul asistentelor medicale și al meseriașilor industriali), iar experiențele anterioare de muncă în străinătate sunt un plus.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version