Menu
in

Liderul unei asociații din diaspora: „Domnule Iohannis, aveați nevoie de o diversiune, având în vedere că PNL se prăbușește”

Robert Raducescu, președintele asociației Romania-Lombardia din Italia, a comentat dur ieșirea ultranaționalistă a președintelui Iohannis, care a vorbit de „furtul Ardealului”. Este o diversiune, pentru a încerca oprirea prăbușirii PNL în sondaje, spune liderul asociației din Italia.

Domnule Iohannis, „v-ati dus pe fenta”.
Ghinion… pentru ca proiectul UDMR are un raport de respingere de la Comisia pentru Administratie publică și amenajarea teritoriului (condusa de dl. Florin Claudiu Roman – PNL, în calitate de președinte) si toate avizele negative.

Adevărul este, domnule Iohannis, ca aveați nevoie de o diversiune, având în vedere că PNL se prăbușește din punct de vedere electoral din cauza incompetenței demonstrate la examenul guvernării, a gafelor parlamentarilor pnl-iști, dintre care cea a proiectului Alinei Gorghiu de a trimite in detenție la domiciliu toți infractorii cu pedepse mai mici de 7 ani, dezastrul creat de managerul medical al spitalului clinic județean din Suceava, demisia ministrului Sănătății, joaca de-a guvernul cu „uite Cîțu, nu e Cîțu ” si asa mai departe.

Altceva ar fi așteptat românii de la Președintele României, domnule Iohannis și anume, sa explice de ce nu isi tine promisiunea de a fi presedintele tuturor românilor, de ce nu si-a respectat promisiunile făcute în primul mandat, românilor din diaspora, români care in 2019 au trimis acasă 7.500.000.000 dolari, de ce nu a intervenit pe langa „guvernul meu” sa se organizeze transporturi umanitare de repatriere a cetățenilor români din străinătate care au rămas fără loc de munca din cauza pandemiei, de ce nu se ocupa pentru ca muncitorilor români plecati la munca sezoniera in agricultura in Germania, Austria sau Slovenia sa li se respecte conditiile impuse de criza covid-19 in contractele de munca negociate de domnia voastră cu dna. Merkel, etc.

Dar dumneavoastră, domnule Iohannis, ati decis ca este cazul sa fiți penibil, încă o dată și să ne demonstrați că va aflați în campanie electorală și atât. Păcat. Si GHINION… pentru domnia voastră caci nu ati luat în considerare câteva aspecte, dintre care, cel mai important pentru domnia voastră, ca nu veti castiga electorat cu iesirea aceasta. Dimpotrivă. Pana diseară, proiectul de lege va fi respins la Senat iar mai apoi se va afla că cei de la PNL sunt la fel de vinovati ca toți ceilalți deputați. Stiti cine face ordinea de zi a Camerei Deputaților, domnule Iohannis? Biroul Permanent al Camerei deputaților.

Știți cine face parte din Biroul permanent al Camerei Deputaților, domnule Iohannis? Fac parte membri PSD, dar și USR, Pro Europa, Udmr din partea minorităților sau PNL, ca de exemplu Marilen – Gabriel Pirtea-PNL, vicepreședinte al acestui birou, Cristian Buican – PNL, secretar al biroului și Laurențiu-Dan Leoreanu-pnl, chestor al aceluiași birou.

Ce veti răspunde domnule Iohannis cand veti fi întrebat ce au facut deputații PNL în timpul trecut de la înregistrarea proiectului de lege și până la trecerea în mod tacit la senat?
I-ati întrebat, domnule Iohannis pe deputații partidului dumneavoastră dacă au solicitat introducerea proiectului de lege pe ordinea de zi și dacă le-a fost, cumva, refuzată propunerea?

Știți cumva, domnule Iohannis daca au sesizat CCR asupra neconstitutionalitatii acestui proiect?

Trebuia să va puneti aceste intrebari înainte de declarația penibila de astăzi, domnule Iohannis. Pentru ca dumneavoastră, domnule Iohannis, teoretic, sunteti președintele tuturor românilor…”, a scris Robert Răducescu.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.de/romania/klaus-iohannis-racnetul-carpatilor-psd-vrea-sa-dea-ardealul-ungurilor-jo-napot-kivanok-psd-jo-napot-ciolacu/
https://ziarulromanesc.net/stiri-romania/un-roman-intors-din-strainatate-vrea-sa-dea-statul-in-judecata-din-cauza-conditiilor-din-carantina-mi-au-pus-viata-in-pericol/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version