in

Meleșcanu nu înțelege ce caută diaspora la miting: „Dacă vor, să protesteze pentru serviciile consulare, nu pentru altceva»

“Nu înţeleg foarte bine care este obiectivul protestului, având în vedere că sunt cei din diaspora. Dacă sunt cei din diaspora, ar fi normal să protesteze pentru serviciile consulare sau lipsa de servicii consulare, dar, în rest, e mai greu să înţeleg care va fi obiectivul principal al acestei manifestaţii. Sper ca şi până acum să se desfăşoare în condiţii normale, civilizate, fără violenţe, pentru că, aşa cum vă spuneam, există acest drept la liberul protest, fără ca însă să îi afecteze şi pe ceilalţi”, a declarat ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, referitor la mitingul românilor din străinătate anunţat pe 10 august în Piaţa Victoriei.

Potrivit news.ro, Meleșcanu a spus că „fiecare cetăţean român, fie că trăieşte în România sau în străinătate, are dreptul să îţi exprime opiniile, să protesteze. Este o chestiune normală.”, doar că protestele trebuie bine organizate, pentru a nu perturba „traficul și atmosfera din România”, a declarat Teodor Meleşcanu, într-o conferinţă de presă.

Meleșcanu a spus că speră ca mitingul să se desfăşoare în condiţii normale şi civilizate.

Românii din diaspora, din ţări precum Italia, Marea Britanie, Spania sau Germania, au fost chemați la un miting antiguvernamental în 10 august, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Natalia Intotero crede că românii din diaspora nu vor veni la mitingul din 10 august: ”Nu am această informație”

Viorel Boldiș: Scopul mitingului din 10 august este acela de a lărgi prăpastia dintre românii din ţară şi cei din Diaspora

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Muncește în străinătate și în timpul liber coase papioane pentru românii din toată Europa: «Cel mai mult în Germania îmi place respectul oamenilor»

rayanair anuleaza cursa Oradea Bologna

Ryanair a lansat o nouă rută din Bucureşti către Italia, bilete de 27 de euro