in

Mesajul de Paște al ministrului Diasporei: ”Sunt mândru că sunt român, sunt mândru că vorbesc românește

Dragi români de pretutindeni,

Cu ocazia sfintelor sărbători de Paște vă doresc să simțiți românește, să vă păstrați vie identitatea prin tradițiile noastre autentice și să vă bucurați din plin alături de cei dragi!

Mă simt onorat să mă adresez vouă cu acest prilej și vreau să vă reamintesc faptul că nu sunteți singuri. Am acceptat acest mandat pentru a vă fi alături, pentru a lupta necontenit în atingerea obiectivelor noastre comune și doresc să mă priviți în continuare ca pe un sprijin, ca pe un român de pretutindeni dispus să aducă schimbarea în bine pe care o așteptați cu toții!

Vă mărturisesc că am avut posibilitatea să ascult doleanțele unora dintre dumneavoastră, iar problemele cu care vă confruntați sunt complexe și diversificate, dar nicidecum fără rezolvare. Fie ca această sărbătoare sfântă să ne lumineze calea și împreună să reușim să îmbunătățim relațiile pe care statul român le are cu comunitățile dumneavoastră!

Sunt mândru că sunt român, sunt mândru că vorbesc românește și îmi doresc să ne bucurăm împreună de învierea sfântă ciocnind un ou înroșit și rostind împreună de oriunde ne-am afla, „Hristos a înviat!”

Cu deosebită considerație,

Bogdan Stanoevici

Ministru Delegat pentru Românii de Pretutindeni

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ceremonie grandioasă la Vatican cu ocazia canonizării papilor Ioan Paul al II-lea și Ioan al XXIII-lea

Artistul Aurel Tudorache-Dicu: „Am pictat peste 1000 de icoane de când sunt în Italia”