in

Reportaj de la Consulatul României la Tel Aviv: ”Oricine vine aici pleacă cu un sentiment de frustrare”

Jurnalistul Sergiu Klein din Israel ne-a trimis spre publicare un alt videoreportaj realizat la Consulatul Romaniei de la Tel Aviv. ”V-am mai trimis un reportaj despre ce se întâmplă la Consulatul României, în legătură cu obţinerea şi eliberarea de diverse acte şi de paşapoarte”, ne-a specificat el.

”Un prim obstacol cu care se confruntă cetățenii români nevoiți să apeleze cu diferite probleme la serviciile consulatului României la Ramat Gan este orarul de lucru imprevizibil al consulului României...Activitatea haotică de la consulat provoacă nespuse suferințe cetățenilor români iar în sala de așteptare este prezent un gardian public însărcinat să intervină în caz de altercații și să calmeze spiritele”, comentează Sergiu Klein în reportajul video.

Imagini șocante de la Consulatul României la Tel Aviv: Oamenii care așteaptă sunt AȘEZAȚI PE JOS, pentru că lipsesc scaunele

La Tel Aviv ca la Roma: «Propun ca d-na ambasador Păstârnac să fie inclusă pe lista „ambasadorilor rușinii”»


”Sunt obligată să pierd zile de muncă, bani și timp, tărăgănarea îmi provoacă frustrare și supărare inutilă. Am noroc că vin aici din centrul țării. dar alte persoane vin din nordul și sudul țării și situația lor nu este de invidiat. Vin și pleacă fără să rezolve nimic. Cred că nu este doar problema mea. Oricine vine aici pleacă de la consulat cu un sentiment de frustrare…”, spune una dintre persoanele prezente la consulat pentru obținerea unui pașaport.


Iată mai jos reportajul realizat de jurnalistul Sergiu Klein:

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mafia românească a cucerit Europa. Italia a fost prima țintă a grupărilor de infractori români

Udrea reclamă România la CEDO: „Stai în cameră cu gândaci care se urcă în patul tău”