in

Șacalii din cazul Smicală. «Oamenii trebuie să ştie cine sunt aceste „mari caractere” care se prefac că ajută o mamă aflată într-o situaţie foarte grea»

„Este absolut mizerabil să profiţi de o dramă a unei mame căreia i-au fost luaţi copiii, cu un cinism de nedescris şi un populism abject, dându-i speranţa că o ajuţi când de fapt nu urmăreşti decât să-ţi faci imagine pe seama ei. Din păcate acest lucru s-a întâmplat şi a fost dus dincolo de orice limită astfel încât nu mai pot să tac pentru că românii trebuie să ştie.

Am povestit în rândurile de mai jos despre cazul Smicală, deplasarea în Finlanda, demersurile făcute de mine și modul mizerabil în care această situație tristă a fost speculată de doi deputaţi populişti Constantin Codreanu şi Doru Coliu, obsedați de imagine. În perioada viitoare voi face mai multe dezvăluiri despre așa-zișii parlamentari de diaspora, pentru că oamenii trebuie să cunoască caracterul acestora. Nu e vorba aici de partidul din care fac parte, nu asta contează, ci e vorba de oameni. Asemenea oameni de un populism extrem nu au ce căuta în Parlamentul României!”, scrie deputatul PNL Matei Dobrovie, într-un material în Adevărul.

Adevărul despre cazul Smicală sau despre cum populismul naşte monştri

O frumoasă româncă în plină afirmare în Italia: Elena Guță, pe coperta revistei City Roma News

S-au reluat lucrările la capela cimitirului din Torino, singurul cimitir românesc din Italia.