in

”Șeriful Stoica din America”, contestat de români din SUA: ”Terfelește originea străbună, înșelând compatrioții cinstiți”

Un grup de cetățeni americani de origine română ne-a trimis la redacție un email în care contestă activitatea ”revoluționară” a lui Marius Robert Stoica, 44 de ani, cetățean româno-american, născut în România, care, spun ei ”terfelește originea străbună, înșelând compatrioții cinstiți.”

Stoica a devenit cunoscut, mai ales în ultimul an, după aparițiile de pe rețelele de socializare, acesta prezentându-se ca un polițist american, un adevărat șerif, care dorește să salveze România, luptă împotriva corupției, vrea să schimbe mentalitatea, etc. Acesta a participat la numeroase demonstrații, s-a întâlnit cu oameni politici, s-a înscris în diferite partide, iar activitatea sa e cunoscută și se desfășoară sub sloganul ”Noi suntem furtuna”.

Iată mesajul unor români din SUA, care ne-au trimis documente și contacte prin care putem verifica veridicitatea investigațiilor pe care le-au făcut. Totodată ne-au solicitat să nu facem publice numele lor.

”Vă scriem în numele unui mare grup de români, atât din USA cat si din Romania, precum si mai multi politisti tot din Romania. Motivul interventiei mele este in principal frustrarea pe care o am in calitatea de dublu cetatean referitor la modul cum un “frate” american, de origine romana, terfeleste originea strabuna, inseland compatriotii cinstiti: Marius Robert Stoica.

Acest individ, este plecat din Romania de la 14 ani si este nascut la data de august 9, 1974, cu ultimul domiciliu in Cleaveland Ohio. Incepand cu anul 2016  incearca sa se “fofileze” in politica “naiva” romaneasca, autoprezentadu-se ca si un “Adevarat Politist” American care “va schimba intregul sistem corupt din Romania” si reusind prin nenumarate minciuni, false declaratii, insinuari si manipulari sa isi stranga un auditoriu credul in Romania si USA. Stoica Marius se prezinta peste tot ca un mare erou, ca un salvator de tara, unificator.

De asemenea, se pretinde  ca un “mare instructor de politie “, permitandu-si sa terfeleasca in noroi, indiscriminatoriu, institutii de invatamant universitar din Ministerul de Interne, de la specialisti, ofiteri cu inalta pregatire, la simplul agent, unde toti pentru el sunt corupti, profitori, etc.

Tristetea cea mai mare este aceea ca la momentul in care adevarul “gol-golut” despre acest mincinos cetatean american de origine romana, va iesi la suprafata, ranile pricinuite vor afecta dramatic imaginea  tuturor concetatenilor nostri romano-americani.

Romanii americani nu mai au nevoie de inca un “stigmat”, de inca un apelativ care prin asimilarea  nedorita cu acest individ ne va face sa fim considerati toti americani profitori, americani care inseala, americani mincinosi.


Aventura cu Academia de Politie si SindicatelePolitistilor

In 2015 sub sigla ”Asociatiei Internationale a Politistilor”, Stoica ajunge sa viziteze Academia “A. I Cuza” a Ministerului de Interne unde cere cu un TUPEU inimaginabil sa devina Instructor, fiind evident REFUZAT.

La fel  viziteaza diferite sectii de Politie din Bucuresti si Inspectorate Judetene de Politie cu aceleasi  scopuri si este REFUZAT din nou.

Dupa  REFUZUL  acestora, Stoica incepe sa denigreze  puternic institutia, considerand profesorii ca si incompetenti, corupti etc.

Dupa Septembrie 2018 schimba “macazul” si incepe sa se foloseasca de imaginea  Academiei de Politie (prin publicarea de  poze cu Decanul acestei  institutii si membrii  marilor  Sindicate de Politie).

Mentiune: atat Academia de Politie cat si Sindicatele Politistilor se DEZIC de orice sprijin acordat lui Stoica.


Aventura PMP, Basescu si denigrarea  partidului.

In 2015 Stoica are prima tentativa de a intra in Politica si se inscrie in  Partidul Miscarea Populara, ca si cetatean strain. Participa la vizitele  vicepresedintelui acestui partid in USA incercand sa intre acestuia in grație.

In aprilie 2018 participa la Congresul Extraordinar al PMP din Bucuresti, unde CERE sa fie INCLUS in Biroul Executiv, cu ASPIRATII  la Ministerul de INTERNE, insa este REFUZAT categoric.

Ca alternative CERE sa fie candidat la EURO PARLAMENTARE  insa este REFUZAT din nou. Dupa congres  participa la o masa festiva unde face poze cu domnul  Presedinte BASESCU.

Ulterior NEAGA ORICE  AFILIERE cu acest partid, MINTIND ca DOAR “s-a intalnit intamplator cu Presedintele  BASESCU la un restaurant  OARECARE in BUCURESTI.


Aventura Noi Suntem Furtuna ba Partid, Ba Asociatie, ba nu Initiativa civica.

Stoica, in Aprilie 2018, pune bazele unei “adunaturi” “Noi Suntem Furtuna” care dupa spusele VOIT confuze este ba  Partid, ba e Asociatie, Initiativa Civica (depinzand de necesitatea situatiei). (…)


Manifestatia 10 August 2018 Bucuresti. FALSUL PATRIOT

Moment important in evolutia “politica” si campania de PR al lui Stoica este 10 august 2018. INSTIGA  la VIOLENTA impotriva jandarmilor, il vedem in FILMARI  incercand sa RUPA BARICADA chemand OAMENII SPRE  a AGRESA organele de ordine. Face poze de pe platforma cu membri ai Asociatiei  #REZIST precum Dide, Malin Bot, etc dupa care “SPALA PUTINA” si dispare.

RAPID  PARASESTE tara cu LASITATE de teama repercursiunilor.

La cateva zile il gasim in USA, INTERNAT bolnav ”GRAV”, “VICTIMA” Manifestatiei, pentru un “Certificat medical” PROBABIL  ca si viitoare DOVATA . Toate dovezile auto incriminatorii si le sterge de pe contul privat de FB.


Acuzatii  LASE si amenintari catre români, facute pe ultima  suta de metri inainte de imbarcare spre USA.

Aplica cu LASITATE tactica ACUZATIILOR  si INTIMIDARILOR catre cetateni  români cu predilectie cu minute inainte de imbarcarea in Avionul spre USA.


Invitatia la Presedintele Johannis

In August 13  faca mare valva  ca este invitat  de catre Presedintele Johannis, mentionand ca pe a doua zi este asteptat la Cotroceni. Pe LIVE imbracat la camasa  alba se face un LIVE chiar din fata Palatului. Insa scapa de vedere ca pe data de 15 este ziua MARINEI… iar Presedintele participa la aceste manifestatii.


Aventura cu Diaspora Europena

Doreste o “unire”  a marii lui Asociatii ( neinregistrate legal ) cu Miscarea Diaspora Europeana Unita. Aici el doreste sa fie numit  ca si Fondator insa este REGUZAT categoric. Dupa ce a fost  refuzat denigreaza puternic cu un limbaj trivial.


Aventura Partidul Adevar si Dreptate.

Prin minciuna, inselatorie si multe promisiuni false reuseste sa intre in partid unde cere functie si  i se ofera pozitia de Vicepresedinte… Este dat afara din partid la mai putin de 1 luna de la intrare. Martor Presedintele Partidului – Ion Toroican.

Dupa ce a fost data afara denigreaza puternic cu un limbaj trivial partidul.


Stangere de bani si fonduri

Cere si i se fac donatii, pe un cont care nu ii apartine. Cere si i se ofera donatii  pe Platforma Patreon. Primeste bani lichizi de la diferite persoane care desi  ULTERIOR cer SA PRIMEASCA BANII INAPOI, Stoica refuza sa ii restituie, acestea fiind obligate a deschide o actiune civila in instanta.


Va prezint in continuare investigatiile noastre mai detailate ca si o continuare a celor facute de politistul Marian Godina in 2016, cu dovezi autentice, despre minciunile individului Stoica M Robert.

Stoica pretinde ca lucrat in departamente “IMPORTANTE”. Biroul Procurorului General al Statului OHIO,(Sursa – Ohio Attorney General) dovedeste ca a lucrat doar pe pozitii TEMPORARE (cu ora) sau PART-TIME (sub 20 de ore pe saptamana) MAJORITATEA  in CATUNE si SATE.

Stoica pretinde ca a fost RASPLATIT pentru actiunile sale, ca a folosit arma din dotare spre a salva  oameni. Biroul Procurorului General al Statului OHIO, dovedeste ca NU a primit distinctii sau medalii.

Stoica in majoritatea timpului lucrat a fost conform descrierilor pozitiilor functiei POLITIST AUXILIAR  (platit cu ora) ca si AGENT SUPRAVEGHERE PARCARI, sau PAZA cu activitati strict limitate.

Stoica pretinde si lasa sa se inteleaga ca “A  LUCRAT” pentru Ohio State Highway Patrol. NEADEVARAT.

Stoica a fost SANCTIONAT de foarte multe ori si  DAT AFARA de la cel putin 3 locuri de munca. Dovezile vin de la Birouri ale Sefilor de politii regionale si locale (Sursa – PIKETON Police Department.Chieff of Police).

Stoica datorita confuziei  semantice si a sistemului diferit al ierarhizarii cadrelor din Politiile din Romania si USA,pretinde ca a fost “SPECIAL DEPUTY”(pozitie care necesita absolvirea Academia de Politie de pe langa Biroul Procurorului general al statului OHIO (Ohio State Peace Officers Training Academy) pe care acesta nu a urmat-o. El speculeaza aceasta “portita” si omite ca aceasi “titulatura” este oferita si pozitiilor de “VOLUNTAR“ auxiliar, spre a aduce lumea in eroare.

Stoica pretinde ca a FRECVENTAT   pentru 3 ani Univesitatea de Stat din Columbus OHIO – NEADEVARAT.

Stoica pretinde ca a absolvit cursul de ”CRIMINAL JUSTICE” (3 ani)  la Univesitatea de Stat din Columbus OHIO – NEADEVARAT.

Stoica pretinde ca are STUDII avansate in Politie – NEADEVARAT,  are doar 3 LUNI  DE PREGATIRE DE BAZA.

Stoica pretinde ca e mare VANATOR – NEADEVARAT, nu a detinut niciodata licenta sau permis pentru vanatoare.

Stoica pretinde ca a  INVATAT  LA Academia de Politie a Highway Patrol – NEADEVARAT.

Stoca  pretinde ca a fost LOCOTENENT IN FLORIDA – aratand o insigna pe jumatate acoperita insa (din prostie) lasa se vada si se poate distinge stema la Nassau County. A avut acest fals publicat pe pagina de Facebook din 2016 pana pe data de 03.13.19 cand o parte din aceste materiale au fost publicate  pe acelasi FORUM. FALS  GROSOLAN.

Stoica PRETINDE  ca tatal acestuia  Petre Stoica a fost AJUTAT de PENTAGON  sa EMIGREZE in USA si  CA ulterior tatal chiar a LUCRAT  pentru PENTAGON – NEADEVARAT.

Lasam la latitudinea  dumneavoastra de a “judeca moral” aceste fapte ale acestui mincinos si implicatiile de IMAGINE pe care le are asupra cetanilor onesti si muncitorilor romano-americani.