in

Sfatul unui medic român pentru fiul său: „Trebuie să pleci din țara condusă de impostori și slugi”

* Știri Diaspora * Sfatul unui medic român pentru fiul său * Medicul Lucian Duță, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, își sfătuiește copilul să plece din țară. Iată mesajul publicat de medic pe pagina sa:

Sfatul unui medic român pentru fiul său

Epistolă către fiul meu

„Trebuie să pleci. Nu e vina ta ,ci doar consecința tăcerii mele și a altora asemeni mie. Dacă nu o vei face, vei suporta consecințe dureroase care te vor marca profund .

Țară condusă de impostori, semianalfabeți, mincinoși și mai ales slugi

Vei trăi într-o lume pe care nu o vei înțelege .Pentru că te-am învățat să crezi în adevăr și dreptate. Iartă -mă că am făcut asta dar era singura cale în care eu credeam. Nu am știut să-ți explic că vei trăi într-o țară condusă de impostori , semianalfabeți, mincinoși și mai ales slugi. Slugile unui sistem corupt și mai ales trădător de țară .

România continuă să fie o ţară de emigrare, îmbătrânirea populației se accentuează

Îmi pare rău să-ți spun că ar trebui să pleci din țara ta.Nu știu unde .Citește ,folosește -ți mintea și pleacă .Aici nu ai ce să faci pentru că nu îndeplinești criteriile omului nou:să ai coloană de limax,să fii cam prost și mai ales să fii trădător .

Urmează-ți calea și nu renunța oricât ar fi de greu.Adevărul și dreptatea te vor elibera în cele din urmă ,oricât de greu ți se va părea drumul ăsta.

Privește spre lumină și nu dispera.

Învață ,citește și nu asculta vocea celor care te îndeamnă să te supui celor care conduc oștirile beznei.Privește spre lumină și nu dispera.Te vor calca în picioare dar tu continuă să citești ,să crezi și mai ales să nu renunți la credință .Dacă există răul sigur există și binele .Chiar dacă nu ți se arată acum când probabil suferi .

Țara în care te-ai născut a fost trădată de niște oameni care nu au nici un Dumnezeu .Nu te uita în spate.Pleacă,nu-i judeca și mai ales caută Lumina. Cumva,cândva,undeva ,o vei găsi.Chiar dacă va fi doar pentru tine!”, a scris medicul pe Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 4.8]
teroare autobuz

Teroare într-un autobuz la Roma, doi români și un polonez au deturnat și distrus vehiculul, apoi au tâlhărit șoferul

cesena strivit stivuitor

Tragedie la Cesena, copil român de 13 ani, strivit de stivuitor, îl conducea fără ca părinții să știe