Menu
in

Și-a anunțat soțul că stă cu un alt bărbat în Italia, iar el a decis să dea foc la casă, cu copilul înăuntru, apoi și-a tăiat gâtul

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din satul Năvîrneț, din raionul Fălești, din Republica Moldova, și-a încendiat casa, chiar dacă fata lui, în vârstă de 9 ani, era în locuință, scrie publika.md. Bărbatul a ieșit apoi din casă și s-a tăiat la gât cu o bucată de tablă pe care o avea la el. Bărbatul, originar din Azerbaidjan, s-a supărat după ce soția lui, plecată la muncă în Italia, l-a anunțat că și-a găsit pe cineva și nu se mai întoarce la el. Fetița a fost găsită moartă în casă, iar bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă. Socrii lui, care locuiau în aceeași curte, și-au dat seama târziu de grozăviile făcute de acesta și n-au mai avut timp să intervină.

Potrivit poliției din Fălești, bărbatul, originar din Azerbaidjan, locuia împreună cu socrii și fiica sa, iar soția fiind plecată la muncă peste hotare. Femeia l-a anunțat ieri că și-a găsit alt bărbat, iar el s-a încuiat în cameră împreună cu fiica lor de 9 anișori și a incendiat locuința. Fetița a murit, iar bărbatul a ajuns la spital.

Totul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei  02.45, în localitatea Năvîrneț, din raionul Fălești. Potrivit poliției, bărbatul a stropit cu benzină camera în care se afla împreună cu fiica sa și i-a dat foc, apoi a ieșit afară și a încercat să se sinucidă sub ochii socrilor și a cumnatului său.

Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Fălești, a declarat pentru Deschide.MD că, socrul bărbatului a fost trezit de către soția sa, o femeie în vârstă de 60 ani, deoarece a simțit un miros de benzină, ulterior au văzut că încăperea în care se afla ginerele cu nepoata acestora este cuprinsă de flăcări.

„Ginerele său, cu vârsta de 47 ani, a incendiat camera cu o brichetă și s-a încuiat în cameră. Stăpânul gospodăriei a ieșit afară, împreună cu soția și fiul în vârstă e 30 ani, ulterior afară a ieșit și ginerele, care cu o bucată de tablă și-a efectuat tăieturi în regiunea brațelor și a gâtului. În camera ginerelui a fost depistat cadavrul fiicei acestuia, în vârstă de 9 ani. În rezultatul leziunilor primite, cetățeanul Republicii Azerbaijan, a fost internat în Spitalul raional Fălești, în stare inconștientă”, a spus Molceanov.

Reprezentanții IP Fălești au mai comunicat că, din explicațiile socrilor, ginerele locuiește cu ei de aproximativ 11 ani. La moment fiica lor este plecată la muncă în Italia.

„Ieri, bărbatul a vorbit cu soția sa, iar aceasta l-a anunțat că și-a găsit un alt partener de viață și nu se va mai întoarce acasă, acesta fiind principalul motiv care l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest disperat”, a mai spus ea.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version