in

Surpriză neplăcută la întoarcerea din Italia: blocată pe casa scării, abandonată de soț, de frica măsurilor de izolare împotriva coronavirus

Un bărbat din Pitești a refuzat să-și primească în casă soția întoarsă din Italia, de teamă să nu fie izolat lângă ea 14 zile. Femeia de 50 de ani a fost ținută pe scara blocului mai multe ore, timp în care a fost pasată de la o instituţie la alta.

Piteșteanul a refuzat să o primească în casă de teamă că își va pierde locul de muncă dacă va lipsi, chiar și motivat, acesta fiind obligat să intre în izolare 14 zile cu soția lui.

Timp de peste două ore, femeia a stat în scara blocului, neavând unde să se ducă. A sunat la Direcţia de Sănătate Publică, cei care au impus măsura izolării pentru 14 zile fără să dea soluţii. Din dispecerat femeia a fost sfătuită să se adreseze poliţiştilor, scrie curier.ro.

Astfel, un echipaj de la Secţia 4 Poliție Pitești a mers la faţa locului în încercarea de a o ajuta pe femeie, însă mare lucru nu au avut ce face. Așa că a fost cerut din nou ajutorul reprezentanţilor DSP, care au bâjbâit mai bine de două ore până să rezolve cazul.

În tot acest timp femeia a stat în scara blocului, cu bagajele lângă ea, spre indignarea vecinilor. Într-un final, femeia a fost dusă într-un centru de izolare şi va trebui să plătească contavaloarea cazării pentru 14 zile.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, amplă operațiune împotriva pornografiei infantile, cazuri de abuz sexual asupra copiilor, inclusiv asupra unor bebeluși

Italia, un bărbat i-a plătit unui bătăuș 2.500 de euro pentru a-l ataca pe fiul său, homosexual: ”Rupe-i degetele”