in

Tampon anal, propunerea delirantă a Comisiei Europene. Nu, nu este o glumă


Nu, din păcate aceasta nu este o glumă. Știrea este foarte serioasă și cu autoritate (sic!).

Eric Mamer, purtătorul de cuvânt principal al Comisiei Europene, a fost dornic să informeze întregul continent că tampoanele anale sunt mult mai fiabile decât altele: nazale, salivare și orofaringiene.

Eric Mamer tampon anal UE
Eric Mamer a informat Europa

Eroul nostru, cu o privire sadica, nu s-a oprit aici, ci a mai adaugat ca Europa se gandeste sa le foloseasca. Ei bine, gluma a servit prea mult pe un platou de argint pentru a nu ne face să spunem că, în sfârșit, Uniunea Europeană își dezvăluie clar funcția, scrie ilparagone.it.

Tampoanele sponsorizate de Comisia Europeană ar permite să se evalueze pozitivitatea sau nu față de covid pe cale rectală într-un mod foarte eficient.

În China ar fi deja utilizat pe scară largă mai ales în cazurile cele mai grave, având în vedere faptul că covid-19 ar rămâne mai mult timp în canalul rectal decât în ​​cel respirator, oferind acestor teste o marjă de eroare mai mică. Perfidia birocratului are însă un moment de clemență.

Europa, arată Mamer, va lăsa libertatea statelor individuale: „Singurul lucru pe care l-am făcut este să recomandăm niște teste existente și să cerem un anumit nivel de coordonare”.

Dacă această Europa nu ar reprezenta o adevărată dramă economică și socială pentru Italia, ar fi și amuzantă.

Imagini șoc: Femeie din Italia infectată cu Covid, trei degete amputate din cauza bolii. „Manifestare severă a coronavirusului.”

Stefan de Keersmaecker, purtătorul de cuvânt al Sănătății, încheie parada: „Am prezentat o propunere de recomandare care se află acum în Consiliu. În ceea ce privește aspectele științifice, ne bazăm foarte mult pe sfaturile oamenilor de știință și, prin urmare, lăsăm lumea științifică să evalueze care este cea mai bună abordare”, mai scrie ilparagone.it, portalul parlamentarului italian Gianluigi Paragone.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
ciuca diaspora

Bomba lui Ciucă: Înregistrarea OBLIGATORIE a românilor din diaspora la consulate, introducerea de taxe consulare

Madalina Ghenea Sophia Loren

Mădălina Ghenea în rolul Sophiei Loren, trailerul „House of Gucci” – VIDEO