in

Țara arde și Iohannis face turism la Piramide

În timp ce în România criza politică este din ce în ce mai gravă, președintele Iohannis și soția se relaxează, vizitând Piramidele în Egipt.

Au apărut primele fotografii cu președintele și soția sa, îmbrăcați complet într-un alb turistic imaculat, cu un alai de 20 de persoane, la obiectivele turistice din Egipt.

„Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective ale lumii. Președintele Klaus Iohannis a coborât dintr-o limuzină împreună cu soția sa, ambii îmbrăcați în alb (în orient și în unele țări africane, albul simbolizează doliu și moarte, în Egiptul antic preoții și preotesele Isis se îmbrăcau doar în pânză albă, care era folosită și pentru a înfășura mumiile – n.red)”, scrie gazetaph.ro.

Klaus Iohannis și manelistul Sorinel Puștiu, fotografie împreună la New York. “Şi-a făcut reclamă cu tine!”, spun fanii

Potrivit informațiilor publicației, turiștii ar fi fost îndepărtați de oamenii însărcinați cu protecția, pentru ca echipa prezidențială din România să poată să se desfășoare, pe platoul de la Piramide.

sursa foto: G4media.ro

Iohannis cu servieta la Bruxelles, imaginile care au rupt internetul

Ce crize rezolvă Iohannis în lume

Potrivit inpolitics.ro, Klaus Iohannis s-a întîlnit azi, la Cairo, cu președintele Egiptului, Abdel-Fattah El-Sisi.

Vizita nu a fost dedicată relaxării, cum s-a speculat în presa rău intenționată, ci rezolvării hotărîte a unor mari crize regionale.

Astfel, conform relatărilor din presa egipteană, la întîlnirile cu șeful statului egiptean și cu alți înalți oficiali, președintele român și-a luat angajamentul să depună eforturi maxime pentru rezolvarea următoarelor crize:
– Criza drepturilor omului din Egipt, în contextul lansării Strategiei Naționale pentru Drepturile Omului, luna trecută, la Cairo.
– Criza din Libia, țară care va avea alegeri generale în decembrie și are nevoie de un guvern care să păstreze securitatea, stabilitatea și unitatea țării.
– Criza conflictelor din Orientul Mijlociu și din estul Mediteranei, conform normelor dreptului internaţional.
– Criza din Palestina, mai precis necesitatea găsirii unei soluții juste la problema palestiniaană prin eforturi de reluare a negocierilor bilaterale dintre palestinieni și israelieni într-un mod care să contribuie la rezolvarea acestei crize și să conducă la realizarea concordiei între cele două state.
– Criza din Siria și nevoia de a sprijini eforturile însărcinatului ONU cu rezolvarea crizei siriene pe baza rezoluțiilor organizației.
– Criza din Irak și sprijinirea eforturilor de tranziție spre democrație.
– Criza imigrației ilegale dinspre Orient și întețirea eforturilor de combatere a fenomenului prin soluționarea disputelor din regiune.
– Combaterea fenomenului terorismului și confruntarea cu entităţile care sponsorizează organizaţiile şi entităţile teroriste, cu accent pe combaterea ISIS.
– Instaurarea păcii în Africa de Nord.
Timpul scurt nu a permis, probabil, abordarea și a altor crize, precum cea din România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Român de 28 de ani, mort la locul de muncă în Italia. S-a intoxicat într-un rezervor

pasaport genul x

A fost emis PRIMUL pașaport pentru o persoană care nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie