Menu
in

Youtube/ Un român se filmează cu zeci de mii de euro câştigaţi în “Germănica”: “Alţii munceşte 15 ani pentru banii aştia”

Uite-aşa stă Cristi “Boieru” pă timp de criză, cu d-ăştia”- spune un român, la începutul unui video amatorial postat pe Youtube. Tânărul se află în maşina lui, parcată într-un garaj subteran. Apoi arată către prietenul care îl filmează un evantai făcut din banconote de 500, 100 şi 50 de euro.

Pachete..treijde mii, atât. La muncă…”, mai spune, râzând şi fluturând banii, cu care se mângăie apoi pe faţă.  “Alţii munceşte 15 ani pentru banii aştia, şi eu muncesc o zi. Ia de-aici, că n-ai servici!”.

Românul nu se mulţumeşte cu un singur video, ci mai face câteva, pe aceeaşi “temă”. Într-o altă ipostază, il putem vedea pe Cristi “Boieru”- aşa se prezintă tânărul- într-un tren din Germania, cum îşi etalează “câştigul”: scoate din buzunar banconote de 500 de euro şi începe să le numere: “ia uite băi ce are Cristi Boieru aici… Când lumea suferă, Cristi fluieră. Ce vrei… timpuri grele. Gata nu le mai număr, că am obosit”.

Vezi mai jos secvenţele video

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version