in

Parlamentarul Ion Ştefan, dus cu elicopterul la spital. O macara s-a prăbuşit peste el

parlamentar roman

Deputatul Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani, după ce un braţ al unei macarale care efectua lucrări la hala sa industrială s-a rupt şi a căzut peste el. Ulteriorul, politicianul a fost transferat cu elicopterul la București.

Este vorba despre hala firmei familiei sale, Balanic Prod, unde se derulează un proiect cu fonduri europene. Ştefan are un picior rupt,  răni la cap, la bazin şi a fost supus unei investigaţii la computerul tomograf. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea acestuia ar fi stabilă.

“Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat, pentru AGERPRES, Cătălin Toma.

Ce spune IPJ Vrancea

“Astăzi, în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani  au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată  în timp ce se afla în curtea unei societati comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la faţa  locului s-a constatat că un bărbat, în vârsta  de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj.

Aceasta a fost transportata cu ambulanta la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare. In cauza a fost intocmit dosar penal, în care se efectuează cercetari pentru neluarea masurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală  din culpă”, potrivit IPJ Vrancea.Sicilia, român condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a bătut și terorizat fosta iubită

nadia comaneci carte

Nadia Comăneci, umilită şi bătută de antrenori. A fost lansată cartea „Nadia şi Securitatea”