in

UCIS de propria inconştienţă. Un tânăr infectat a murit la DOUĂ ore după ce s-a externat pe propria răspundere

Şi-a semnat singur condamnarea la moarte! Un român infectat cu coronavirus a supravieţuit aproape o lună la Terapie Intensivă. Însă nu a crezut că virusul l-a afectat atât de puternic şi a cerut să fie externat împotriva recomandărilor medicilor. A murit două ore mai târziu.

Tânărul nevaccinat, care nu credea în existența COVID, s-a infectat în timpul vacanţei petrecute din Italia şi a ajuns în stare gravă la spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

În urmă cu o săptămână, de pe patul de spital, acesra povestea cum a fost la un pas de moarte din propria inconştienta. A spus cum nu a crezut în temutul virus, iar când a fost confirmat s-a tratat singur zile în şir cu vitamine. A decis să meargă la spital abia când n-a mai putut respira şi a fost internat direct în Terapie Intensivă, unde aproape o lună a stat intubat. Avea un grad de afectare pulmonară de 80%.

„Am crezut că o să mor în fiecare zi. N-am considerat că o să fac o formă atât de gravă, încât să îmi pună viața în pericol și să fiu atât de distrus. Am văzut acum, pe propria piele că e mai bine să te vaccinezi decât să faci o formă atât de gravă” , a declarat pentru Ştirile TVR bărbatul în 31 august.

Varianta Delta, fetiță de 11 ani din Palermo moare, a infectat-o sora ei care se întorsese din Spania

Însă acesra a cerut să plece acasă pe propria răspundere, în pofida sfatului medicilor, imediat ce s-a simțit ceva mai bine,

Medicii i-au cerut ca măcar să nu plece din Timișoara pentru ca, în cazul în care starea de sănătate i se agravează din nou, să poată ajunge la el cât mai repede, dar bărbatul a plecat într-o localitate aflată la 60 de kilometri de oraș. Acolo i s-a facut rău și la scurt timp a murit.

“Ignorand in totalitate sfaturile medicale ale colegilor de pe ATI şi ale colegilor de pe secţia de Boli Infecţioase, a părăsit, ieri după amiază – spre seară, incinta unităţii noastre, spunându-ne că va sta în Timisoara, pentru a fi aproape de spital. Cred că rudele dumnealui l-au dus la Igriş, la 60 de kilometri distanţă, iar pe drum, din cauza riscului la transort, probabil a făcut o embolie pulmonară, iar medicii de pe ambulanţa care a ajuns la el nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Domnul nu era într-o stare bună pentru a pleca din spital. Pe această cale atragem atenţia şi rugăm inclusiv coronascepticii să aibă încredere în cadrele medicale. Noi nu ne putem opune dorinţelor pacienţilor, dar e important să aibă încredere în medici. De exemplu, am avut ieri un pacient cu 51% saturaţie de oxigen care a refuzat oxigenul în dublă sursă, punându-şi în pericol starea de sănătate”, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
bogati italia

Italia: A crescut numărul milionarilor în pandemie. Cine sunt cei mai bogaţi italieni

traian basescu securitatea

Traian Băsescu ar putea rămâne fără PRIVILEGII. Ce se întâmplă cu foștii șefi de stat care au fost colaboratori ai Securităţii