in

Senatoarea Diana Şoşoacă vrea permis de port-armă: «Se pune la cale infectarea mea cu Covid»

diana sosoaca

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă spune că este filată non-stop şi cere dreptul să se poată apăra în caz că sunt probleme legate de securitatea sa. Aceasta a anunţat că va solicita permis de port-armă, scrie gandul.ro.

Senatoarea AUR a făcut un anunţul inedit în direct. „Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împuşc pe cineva, a declarat Diana Şoşoacă.

„Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, au fost motivele invocate de senatoarea AUR.

„Probabil ca eu sunt pe lista neagra, la fel cum a fost şi Bogdan Stanoevici, şi uite că nu mai e printre noi… Şi Codruta Cerva e pe lista neagra, daca au ajuns s-o fileze cu o maşină de Sibiu. Anul trecut am fost filată, toate mişcările mele au fost supravegheate. Maşini care mă urmăreau peste tot. Mă aşteptau în faţa blocului şi mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată şi acum, mai ales că am ajuns senatoare şi nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a susţinut Şoşoacă.

Aceasta a povestit recent că de mai multe ori a avut bănuiala că cineva încearcă să o otrăvească. Ea spune că medicul a chemat-o urgent la analize.
Senatoarea susţine că i s-a spus să nu miroasă florile şi că ar fi primit o pâine rumenită de la nişte călugăriţe care i-ar fi dat asigurări că nu este otrăvită.
„Am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte. Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″, a spus Diana Șoșoacă.

Nebunie la Veneția, și-a înjunghiat mortal soția după o ceartă, în fața copiilor de 10, 5 și 2 ani

Persoanele vaccinate cu ambele doze scapă de CARANTINĂ la intrarea în România