in

VIDEO/ Șoc și groază la desfacerea sicriului venit din Italia: trupul răposatului fusese înlocuit

O familie îndoliată din comuna Brusturi, jud. Neamț, a avut parte de un șoc de nedescris. Rudele așteptau repatrierea trupului neînsuflețit al unui bărbat decedat în Italia – frate, soț și tată a două fete, răpus de o boală necruțătoare. Firma specializată care transporta sicriul nu a ajuns în terenul stabilit în contract, ci cu întârziere. Când au deschis sicriul, membrii familiei au constatat stupefiați ca înăuntru era o altă persoană decedată – o femeie pe care nu o cunoșteau.

Șoferul autoturismului a încercat să-i calmeze, însă rudele defunctului confundat au anunțat poliția. Agentul din Brusturi s-a arătat depășit de situație iar angajatul firmei care se ocupa cu transportul decedaților a refuzat categoric rudele când acestea au cerut să arate actele care trebuiau să însoțească trupul neînsuflețit.

Nervoși, membrii familiei îndoliate au cerut explicații, speriați că nu știau unde a ajuns sicriul cu mortul lor.În cele din urmă, la poarta lor s-a oprit un alt autoturism al aceleiași firme, în care se afla sicriul corect. Cel mai probabil rudele bărbatului decedat în Italia vor da în judecată societatea care a încurcat sicriele și le-a provocat atât de multă durere într-un moment atât de tragic.

Femeia decedată, care a fost adusă din greșeală în comuna Brusturi, era așteptată de familia ei în județul Iași. Sperăm că până la urmă a ajuns la destinație.

sursa și video: ziartarguneamt.ro


VIDEO:

Robert Răducescu, despre criza brânzei din Italia: «Nu pot înţelege lipsa de reacţie a Ambasadei»

Scrisoare deschisă către partidele și politicienii cărora li s-a făcut “dor” de românii din Diaspora