in

Şofer român de TIR dispărut în drum spre Italia. Bărbatul este de negăsit de o săptămână

Gheorghe Ţănău, un șofer român de TIR, care a plecat la începutul lunii din țară, cu direcţia Italia, a dispărut fără urmă. Bărbatul este de negăsit, ultima oară el vorbind la telefon cu apropiații când s-ar fi aflat la intrarea pe teritoriul Ungariei.

Bărbatul a plecat spre Italia la volanul un autoturism marca Volkswagen Passat, de culoare neagră, cu numere de Prahova.

Gheorghe Țănău, de loc din comuna Seciu, aflată lângă municipiul Ploiești, județul Prahova, lucrează ca șofer de TIR pentru o firmă italiană. Bărbatul are 42 de ani și este tatăl a doi copii.

Mobilizare pe Facebook

Mii de oameni s-au mobilizat pe Facebook pentru găsirea şoferului, după ce a fost postat un anunţ de către alt şofer, Ilie Matei.

Iată ce a scris acesta: ”Doamnelor şi domnilor, am din nou nevoie de ajutorul dumneavoastră ! Rar vă solicit ajutorul însă ne aflăm într-o situaţie care necesitaă sprijinul vostru, al tuturor. În imagine se află colegul nostru Gheorghe Ţănău, originar din Prahova, com. Seciu, o localitate de lânga municipiul Ploiesti. A plecat luni 01.09.20 din Romania spre Italia, ţară unde lucra ca si şofer, angajat al unei firme italiene. Conducea un autoturism marca VW Passat b6 de culoare negru cu nr de PH 78 TPM Ultimul contact cu familia l-a avut luni noapte spre marţi prin telefon şi dupa spusele lor se afla la intrarea pe teritoriul Ungariei.

De atunci nimeni nu mai ştie nimic de el, familia între timp declarându-l disparut la poliţie. La rugamintea prietenilor şi a colegilor, oamenilor care îl cunoaştem, fac un apel catre dvs să ne ajutati cu informatii legate de dispariţia colegului nostru ! Omul are 42 ani, este tatal a 2 copii şi este un coleg model pe sosele. Orice informaţie poate ajuta !! Vă rog sa ne ajutati cu un share masiv !!”

Mii de oameni au reacţionat la postare cu comentarii şi share-uri, cu speranţa că şoferul dispărut va fi găsit.

Doamnelor si domnilor, am din nou nevoie de ajutorul dumneavoastră !Rar va solicit ajutorul insa ne aflam intr-o…

Posted by Ilie Matei-"Omul soselelor" on Saturday, September 5, 2020
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia extinde restricţiile pentru cei care vin din România. Conte a semnat decretul

Ecologiștii cer ajutorul diasporei: „Haos la deschiderea școlilor, vă așteptăm cu soluții”