in

A strâns 40.000 de euro în Italia, apoi a investit în România, acum este multimilionar: ”Să nu te dai mai mare decât eşti”

Susţine că a pornit de la lopată, a muncit din greu în Italia și a strâns 40.000 de euro. Cu acei bani a construit o casă, pe care a vândut-o. Apoi a făcut milioane de euro pas cu pas. Este vorba de Cătălin Tudosă, zis Tolea, 33 de ani, dezvoltator imobiliar la Iași. Are o vilă pe un hectar de teren, iar în garaj Rolls Royce, Aston Martin sau Bentley.

A povestit, pentru Ziarul de Iași, că a plecat în Italia imediat după terminarea liceului.

„În Italia am lucrat la lopată“, povestește el.Am muncit trei ani în Italia şi am strâns 40.000 de euro. Când m-am întors, am mai împrumutat 20.000 de euro de la familia mea“. Cu acei bani a construit prima casă în România, în anul 2008, la Iași. „Am muncit eu, tatăl meu, fratele şi alţi prieteni. Am investit 60.000 de euro şi am vândut-o cu 120.000 de euro“.

Din profitul obţinut a construit o vilă. Apoi o alta şi o alta. Două case, patru case, opt case, 15 vile, un bloculeţ, un bloc mare, trei blocuri, un cartier“, își enumeră realizările de milioane de euro din ultimii 10 ani. Se spune despre el că are 2.000 de case.

Acum are intenția de a construi un bloc de 30 de etaje. „Nu am şi nici nu am avut vreodată vreun asociat. Stau mai tot timpul între oameni. Informaţiile legate de noi terenuri unde aş putea construi le aflu de la agenţii imobiliari. Nu am duşmani, nu există nimeni în lumea asta care să spună că i-am luat vreun ban. Poate să vină şi ANAF şi poliţie şi cine mai e, nu am ce să ascund. Dorm liniştit noaptea“, spune Cătălin Tudosă.

Susţine că nu există o reţetă a succesului. „Încrederea şi respectul în partenerii de afaceri sunt cele mai importante. Sinceritatea faţă de clienţi şi curajul de a risca, când sorţii nu par foarte favorabili, te ajută în afacere. Şi trebuie să te fereşti să fii arogant, să nu te dai mai mare decât eşti. Dacă ai 300.000 de euro să nu te comporţi ca şi cum ai avea trei milioane de euro“.

 

După 20 de ani de Italia, s-a întors să investească în România. Mare greșeală: «Îmi vine să dau foc la tot»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După 20 de ani de Italia, s-a întors să investească în România. Mare greșeală: «Îmi vine să dau foc la tot»

Institutul ”Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni organizează concurs pentru un post de consilier