in

Alin Popa, milionar român, mort în accident rutier

Unul din cei mai bogaţi oameni de afaceri români, Alin Alexandru Popa, 41 de ani, a murit, miercuri după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc în judeţul Timiş, după ce a intrat cu maşina într-un TIR care venea din sens opus. Purtătorul de cuvant al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, citată de Hotnews.ro, că Popa s-ar fi angajat într-o depăşire periculoasă, izbindu-se frontal de un autotren care venea din sens opus.

Popa a decedat pe loc, iar şoferul autotrenului a fost transportat la spital cu contuzii la cap.

Potrivit martorilor la accident, Mercedesul în care se afla milionarul de la Edy Spedition avea viteză foarte mare. Un şofer care se afla în spatele sau şi care a văzut toată scena a relatat că Mercedesul a încercat de mai multe ori să intre în depăşire, chiar şi într-o curbă cu linie continuă, şi a încetinit doar când a apărut un echipaj al Poliţiei.

Alin Alexandru Popa era patronul grupului de firme Edy, unul dintre cei mai importanti jucători de pe piaţa transportatorilor rutieri de marfă din România.

În Topul Capital publicat anul trecut, Popa ocupa poziţia 52, cu o avere estimată la 120-125 de milioane de euro, potrivit portalului deBanat.ro. Originar din Brad, omul de afaceri era căsătorit şi avea un fiu.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Consulatul din Bologna şi latura sa nevăzută

Italienii, convinşi că românii sunt cei mai leneşi europeni (Sondaj)