in

România, control frontieră: Cursă ocazională spre Bulgaria cu autocar căutat de autoritățile italiene – VIDEO

Duminică, 1 august, în jurul orei 02.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetățean moldovean, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autocar, înmatriculat în Republica Moldova şi efectua o cursă ocazională către Bulgaria.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autocarului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din  Italia în data de 28.07.2021.

Șoferul unui autocar care plecase din Italia, bătut de trei călători. ”Răbdarea lor a cedat”

Șoferul a declarat că este angajatul unei firme de transport din Republica Moldova și nu are cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este implicat în vreun litigiu.

Presa italiană, despre anomaliile transportului cu autocarul: ”Iată de ce unii preferă să coboare înainte”

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocarul, în valoare de aproximativ 120.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Inoportunează iubita unui polițist, apoi scoate un pistol: român de 20 ani arestat la Genova

Asiago, bărbat de 31 de ani moare a doua zi după vaccin. Ulss: „Nu are legătură”