in

Azilant pakistanez la Rădăuți, a încercat să violeze o fetiță de 12 ani: ”10 lei pentru un kiss”

Un pakistanez de 20 de ani a fost arestat la Rădăuți, după ce a încercat să violeze o fetiță de 12 ani. Cazat la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiul Rădăuți, a abordat o fetiță de 12 ani, scrie Monitorul de Suceava. Fetița se întorcea de la școală spre casă. În spatele Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, a fost abordată în limba engleză de pakistanez, care i-a oferit o bancnotă de 10 lei pentru un kiss (n.r sărut în limba engleză), însă copila nu a acceptat și s-a grăbit spre casă, urmărită de individ.

A reușit să intre într-o scară de bloc, dar a fost urmată de individ, care a încercat să o îmbrățișeze și să o sărute. Fetița a început să strige, iar bărbatul a fugit.

Imediat ce a intrat în casă, fetița i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat, iar femeia a sunat la 112 și a relatat ce se întâmplase. Poliția l-a identificat rapid pe cetățeanul pakistanez Y.H., în vârstă de 20 de ani.

Bărbatul a fost arestat reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, sub acuzația de tentativă de agresiune sexuală, iar magistrații au decis măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și o serie de restricții.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

RUȘINOS! Doi parlamentari ai diasporei, prinși cu minciuna: ”Informațiile sunt neconforme și denotă nestăpânirea legii”

Mesajul de rămas bun al unui consul general către românii lui ”italieni”: ”Integrarea nu înseamnă reprimarea identității”