in

Băsescu, revoltat: «Suntem sănătoşi? Am introdus starea de urgenţă la 168 de cazuri şi la 1.500 ne relaxăm de tot»

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei, nu mai înţelege nimic din planurile de relaxare, criticând dur ultimele măsuri impuse de guvernul Orban.

“Eu nu înțeleg și dacă îmi explicați dvs voi fi fericit. Noi am introdus starea de urgență când aveam 168 de îmbolnăviți. Am ridicat-o cu 280 de imbolnăviți, iar acum relaxăm total de la 1 septembrie, când aveam 1.500 de pozitivi pe zi. Eu mă întreb, suntem sănătoși?” a declarat acesta.

„De ce nu i-au lăsat pe cei din HoReCa sa funcționeze când aveam 200 pe zi. Avem relaxarea de la 1 septembrie, deschiderea școlilor pe 14 si alegeri pe 27. Eu nu vreau să-mi imaginez cum o să arătăm în octombrie. De aceea eu nu aș deschide toate școlile.
Avem 172 de şcoli generale în Bucureşti. Eu aş deschide câte una pe cartier, aş sta două săptămâni să vâd ce se întâmplă și după aia aș deschide restul” a mai spus fostul președinte al României referitor la deschiderea anului școlar. Acesta a dat exemplul școlilor din Berlin care, după redeschidere, au semnalat noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul COVID-19.

„Înţeleg si presiunea HoReCa, dar mai bine le dădea bani ca să-i ajute, nu să se relaxeze”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Amintim faptul că Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă 1.365 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România pentru ultimele 24 de ore.

Până sâmbătă, 29 august, pe teritoriul țării au fost confirmate 85.833 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19 şi 3.539 de decese.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
şeful poliţiei române interlopii

Șeful Poliției Române recunoaşte că s-a întâlnit cu interlopi din clanul Duduianu în miez de noapte: «Am făcut un demers absolut legal»

romanii tranzita ungaria

MAE anunţă: Românii vor putea tranzita în continuare Ungaria