in

Caz şocant la Arad. A „înviat” la morgă. O femeie s-a trezit înainte de autopsie

O femeie declarată moartă în secţia de Urgenţe s-a trezit în timp ce se afla la morgă. Un paznic care îşi făcea serviciul în apropierea morgii a spus că a auzit zgomote şi a anunţat personalul din spital.

Femeia din Arad, care fusese declarată moartă la Spitalul Judeţean Arad, era, de fapt, vie, revenindu-şi în simţuri pe targa de la Morgă, înainte de autopsie.

„Considerată moartă, femeia a fost dusă la Morgă şi pregătită pentru a fi introdusă în frigider, până la autopsie. S-a trezit când nu era nimeni în preajmă şi a încercat să ţipe, fiind foarte speriată, dar nu a avut putere. Totuşi, unul dintre paznici a auzit-o şi a alertat personalul medical”, au declarat surse din interiorul spitalului pentru ziariştii ARQ.ro.

Sursa citată anunţă că oficialii spitalului neagă că ar fi înregistrat un astfel de caz. Cu toate acestea, mediatizarea cazului a creat agitaţie în spital, angajaţii morgii şi ai firmei de pază fiind luaţi la întrebări.

Adrian Wiener, directorul Spitalului Judeţean Arad, a declarat pentru adevarul.ro că se fac verificări. „În momentul acesta facem verificări să vedem ce s-a întâmplat în acest caz. La ora aceasta, nu pot nici confirma, nici infirma. Verificăm documentele interne şi discutăm cu personalul care a fost de serviciu în acea zi„, a declarat directorul unităţii spitaliceşti.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român arestat la Ragusa pentru că și-a lovit fosta soţie cu toporul

Student Erasmus la Medicină la Palermo: «Ei nu au contact cu pacienţii cum avem noi, în România»