in

Criminalul fetiţei de la Arad a recunoscut. A ucis-o pentru că voia să se JOACE

Procurorii l-au reţinut, luni seară, pe principalul suspect în cazul fetiţei găsite sâmbătă fără viaţă, lângă un cimitir din Arad. Este vorba despre tatăl vitreg al fetiţei, un bărbat de 23 de ani. Acesta a recunoscut crima şi a dat detalii înfiorătoare despre sfârşitul micuţei.

Fetiţa avea patru ani şi se numea Antonia.

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că era agasat de faptul că trebuia să aibă grijă singur de copiii iubitei lui, o fetiță de 4 ani și frățiorul ei de 3 anișori. Individul a declarat că micuța era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Așa că a dat-o cu capul de pereți de mai multe ori. Când și-a dat seama că micuța Antonia nu mai respiră, a încercat să o resusciteze. I-a scos hăinuțele și a spălat-o, iar când a văzut că nu își mai revine, a încercat să scape de cadavru, scrie Observator News.

Descoperire macabră la Arad. Fetiță ucisă și incendiată lângă un cimitir

A pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi în zona pe care o cunoștea foarte bine. A incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii, apoi a plecat cu un alt taxi.

Bărbatul i-a explicat iubitei lui, mama Antoniei, după ce s-a întors de la maternitate, unde abia născuse cel de-al treilea copil, că fata este plecată în vecini.

Mama a sosit acasă în cursul zilei de luni, după ce a fost la spital să nască. Ajunsă acasă, a întrebat unde este Antonia, iar concubinul i-a spus că este în vecini, a explicat Ruxandra Tarcea, potrivit news.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

După ce procurorii au făcut publice imagini cu chipul fetiţei, o persoană a recunoscut-o şi s-a prezentat la Poliţie şi le-a indicat poliţiştilor că familia fetei locuieşte în cartierul Vlaicu din municipiul Arad. Luni seara, în jurul orei 21.00, poliţiştii au ajuns la locuinţa familiei.

Potrivit procurorilor, în urma autopsiei nu a reieşit că fetiţa ar fi fost agresată sexual.

Reamintim că fetița a fost găsită moartă sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 3.8]
sechestru mama batran italia

Român arestat la Rieti, își sechestrase mama și bătrânul pe care îl îngrijea

pedofilie Italia

Legalizarea pedofiliei în Italia, sentință șoc a Curții Supreme