in

Cristina Țopescu avea de gând să-și facă meseria în străinătate: ”Îi intrase în cap să plece în Italia”

Medicul Monica Pop, prietenă cu Cristina Țopescu, a susținut într-o emisiune tv că jurnalista a vrut să plece în Italia, să-și facă meseria acolo.

Era un om deosebit. Avea perioade când dispărea, în care voia să fie singură, pe urmă revenea în lume, ca să spun așa. Ea stătea cu cățeii ei, vorbea foarte, foarte mult despre ei, îi ajuta foarte multCe aș vrea să vă spun, în premieră, este că în urmă cu circa doi ani îi intrase în cap să plece în Italia. Să facă jurnalism acolo, pentru că știa foarte bine limba. Și chiar și-a căutat o casă acolo, împreună cu animalele. Dar, până la urmă, nu s-a întâmplat așa ceva. 

A încercat și cu politica și mi-am adus aminte, după o noapte de gânduri, că ea era de dreapta, dar a intrat în politică pe stânga. Îmi spunea că înainte de a intra se purtau foarte frumos niște doamne de acolo cu ea, după care au întors foaia și nu s-a mai simțit în largul ei acolo. Voia să se ducă în Ardeal. Și acum…”, a povestit Monica Pop, la un post de televiziune, luni seara.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Consulul de la Milano pierde procesul cu Guvernul Orban, rechemarea de la post rămâne valabilă

Florența, va fi inaugurat astăzi un nou consulat onorific al României în Italia, iată programul