in

Cum face Elena Băsescu bani în plină pandemie? Vinde măşti de protecţie

Mezina lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, profită de pademia de coronavirus pentru a face bani. Vinde măști de protecție. Astfel, fata preşedintelui a intrat în rândul multor oameni care au profitat de criza sanitară pentru un plus și de imagine, dar și pe partea financiară.

După ce a fost europarlamentar din partea PDL (2009-2014), Elena Băsescu, care este mama a trei copii, s-a lansat în afaceri. Aceasta își asortează des vestimentațiile cu cele ale copiilor, așa că s-a gândit să vină în ajutor mamelor care vor să facă același lucru și să creeze ținute speciale pentru toată familie, de la mic la mare. Acum, contextul a împins-o să producă propriile măști de protecție, dar nu orice măşti, ci colorate și cu desene, pentru întreaga familie, scrie pe site-ul ebakids.ro.

Fata fostului preşedinte a fondat compania Elena Băsescu & Kids SRL în 2018, fiind, în prezent, unic acționar și administrator al acesteia.

În datele raportate pe 2018, compania a raportat pierderi de 13.000 de lei în doar o lună și câteva zile. Măştile lansate în plină creștere a cazurilor de coronavirus costă între 32 și 42 de lei.

„Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism”, a spus Elena Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iată lista țărilor din ”ZONA VERDE”, în vigoare de marţi. Cine vine din aceste state nu stă în carantină

Seregno, a lovit un carabinier cînd i s-a cerut să se legitimeze, român arestat și acuzat de ultraj