in

Deputat PSD, după condamnarea lui Dragnea: «Medicii să dea măririle de salarii înapoi şi să plece din ţară»

După condamnarea lui Liviu Dragnea, deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care este şi unul dintre oamenii fideli ai fostului şef PSD, şi-a vărsat năduful pe medici, profesori şi fermieri. Deputatul le-a reproşat că nu s-au mobilizat la urne, în ciuda creşterilor de pensii şi salarii oferite de guvernarea PSD.
„În primul rând, încercăm să trecem peste şocul asta. E o chestie care ne-a dat peste cap pe toţi. Mai ales că toţi au fost achitaţi pe bandă rulantă. Singurul care a fost condamnat cu executare este preşedintele Dragnea. Este o execuţie clară a preşedintelui, aşa cum s-a întâmplat şi cu Adrian Năstase“, a spus Cătălin Rădulescu la Digi 24.  „A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom  face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a mai spus Cătălin Rădulescu.

Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman”, fiind deja încarcerat la penitenciarul Rahova.
Deputatul Cătălin Rădulescu a mai susținut că sentința primită de Liviu Dragnea a fost o „execuție” pusă la cale de statul paralel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

BREAKING NEWS: Un român a fost ales consilier local la Prato cu Lega. A fost cel mai votat candidat!

Un român a înjunghiat cu sălbăticie un transsexual italian la Roma. Pentru autorități, atacul este inexplicabil