in

Diana Șoșoacă, petrecere fără reguli de distanţare și dedicații pentru Raed Arafat: «Noi suntem români, noi suntem aici pe veci stăpâni»

Reprezentanții IPJ Iași au dispus verificări, după ce senatoarea AUR Diana Şoşoacă s-a distrat la un restaurant din Iaşi, fără a ţine cont de restricţiile impuse de autorităţi, în perioada pandemiei, scrie G4Media.

În timpul petrecerii, senatoarea AUR le-a cerut celor prezenți la restaurant să facă o dedicație muzicală pentru șeful DSU, Raed Arafat.

Petrecerea a avut loc vineri seara, într-un restaurant din Iași, iar evenimentul a fost transmis live pe Facebook de Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a dansat și a cântat alături de cei aflați în local, scrie G4Media. Oamenii nu au respectat distanțarea și nu au purtat măști de protecție.

Atmosfera a fost întreținută de instrumentiști care au acompaniat invitații, iar senatoarea le-a transmis urmăritorilor ei „să se distreze” și „să se trezească”. Diana Șoșoacă și ceilalți participanți la petrecere au făcut karaoke pe melodii patriotice cum ar fi „Noi suntem români” sau „Treceți batalioane române Carpații”.

La un moment dat, Diana Șoșoacă i-a îndemnat pe oameni să-i facă o dedicație lui Raed Arafat: „Hai, bagă-i ceva de români! Bagă-i de români”, s-a auzit vocea senatoarei AUR. În acel moment, petrecăreții au început să cânte „Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici pe veci stăpâni”.

Copreședintele AUR George Simion a declarat că nu are ce să-i reproșeze senatoarei AUR Diana Șoșoacă. „Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă, cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la «Treceţi batalioane române Carpaţii» şi le citeau de pe tabletă?”, a declarat George Simion la Antena 3. Apoi a continuat: „Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De astăzi în Italia sunt 17 regiuni galbene și 4 portocalii, câteva mini-zone devin roșii. Speranza: „Nu înseamnă că pericolul a trecut”

Sprijin și orientare în carieră pentru 22 elevi de liceu români din Italia și România prin programul ”Mentorat pentru Succes”