in

«Am emigrat la București și pentru un an am avut depresia emigrantului»

Artista Irina Rimes a emigrat din Republica Moldova la București, oraș în care nu cunoștea pe nimeni. A simțit ce înseamnă să fii emigrant.

“A fost greu când am ajuns în Bucureşti. De obicei, oamenii vin aici la muncă şi la facultate, îşi fac prieteni. Eu nu am venit nici la una, nici la alta. Am avut depresia emigrantului. A durat această depresie un an, timp în care m-am ocupat cumva de mine stând în casă, nefăcând nimic. Mai bine spus nesocializând cu oamenii, cu lumea înconjurătoare. Investeam timp în mine, mă uitam la filme, filme documentare, citeam, făceam sport în casă. Făceam totul în casă, nu ieşeam pe afară”, a povestit Irina Rimes la Antena Stars.

Irina Rimes este un artist complet, are o voce bună, scrie versuri, compune și are milioane de fani în România. Zilele trecute a fost anunțată ca este unul dintre cei patru antrenori de la ,,Vocea României”.

”Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou.”, a declarat ea.


Mihaela Croitoru a început să picteze după o depresie: “Icoanele reprezintă bogăţia noastră sufletească”

Depresie, migrene, gastrite, diabet şi sinucidere: iată “Sindromul Italia” (VIDEO)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Montecatini, a bătut un polițist: român condamnat la 8 ani de închisoare

Tragedie la Avezzano: român mort după ce a căzut de la etajul 3, își uitase cheia, a vrut să intre pe balcon